reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Hej ja już sobie do głowy nastukałam znowu, bo u mnie nie widać zarodka :(
Według Om mam skonczon 5tydzien i 2 dni, więc to chyba ma prawo nie być prawda? Czy się mylę?

Amica u mnie na tym etapie nie bylo NIC :p CIAZY BRAK - tak mi powiedzial.
Jezu ja nic nie czytam w necie i nie kręcę czekam na 12 marca i zobaczymy co będzie dalej, wierzę że będzie dobrze i tego się trzymam :)
Czata witaj kochana :*

Ja się próbuje dodzwonić do Olsztyna, doktor mi kazała się umówić na prenatalne

To teraz juz jestem zalamana bo to wychodzi jeszcze gorzej,chyba dam sobie spokoj z czytaniem czegokolwiek,wedlug okresu jestem 8tyd2dzien zarodek jest 6tyd2dzien,dwa tygodnie roznicy i juz sie tego bede trzymac,jest to jeszcze w normie,moze dzis chociaz raz przespie noc normalnie;(
Loli stawiam Cię kochana do pionu,czym się denerwujesz?jak dla mnie wychodzi bardzo Dobrze przecież chyba nawet testy wychodziły Ci mega późno? Najważniejsze,że pojawiło się serduszko :) postaraj się wyluzować, wiem,że to nie łatwe zwłaszcza jak nam zależy bo starania były długie. Będzie Dobrze,stres nie sprzyja fasolce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jezu ja nic nie czytam w necie i nie kręcę czekam na 12 marca i zobaczymy co będzie dalej, wierzę że będzie dobrze i tego się trzymam :)
Czata witaj kochana :*

Ja się próbuje dodzwonić do Olsztyna, doktor mi kazała się umówić na prenatalne
Pozytywne nastawienie do połowa sukcesu, a niepotrzebny stres szkodzi i Tobie i maleństwu. Takze na spokojnie wyczekaj kolejnej wizyty i zapewne będzie już serduszko.

Na pewno bedzie dobrze! Tak sie musimy nastawiac. Zamartwianie nie pomoze ani nam, ani maluszkom.
W żadnej ciąży nie miałam takich problemów, więc się nastawiam że jest dobrze.
Właśnie się dodzwoniłam i zapisałam na 19 kwiecień i według obliczeń tej pani jestem w 5 tygodniu i 4 dni i tak mi pokazuje aplikacja flo a reszta ciąża + i preglife 5t2d
Kasik ile my się namartwimy tych ciążach później jak się urodzą to głowa mała :) stoję i ryczę, tak we mnie hormony wariuja :)

reklama
W żadnej ciąży nie miałam takich problemów, więc się nastawiam że jest dobrze.
Właśnie się dodzwoniłam i zapisałam na 19 kwiecień i według obliczeń tej pani jestem w 5 tygodniu i 4 dni i tak mi pokazuje aplikacja flo a reszta ciąża + i preglife 5t2d
Kasik ile my się namartwimy tych ciążach później jak się urodzą to głowa mała :) stoję i ryczę, tak we mnie hormony wariuja :)
Według aplikacji u mnie jest 8t2d, według lekarza równy 8t, także rozbieżność nieduża, co wynika z różnych metod obliczania. [emoji3526]
I już się tak nie stresuj. Ale lekarza późno masz.

Do góry