reklama
Jezu ja nic nie czytam w necie i nie kręcę czekam na 12 marca i zobaczymy co będzie dalej, wierzę że będzie dobrze i tego się trzymamAmica u mnie na tym etapie nie bylo NIC CIAZY BRAK - tak mi powiedzial.
Czata witaj kochana :*
Ja się próbuje dodzwonić do Olsztyna, doktor mi kazała się umówić na prenatalne
Carenik
Fanka BB :)
Na pewno bedzie dobrze! Tak sie musimy nastawiac. Zamartwianie nie pomoze ani nam, ani maluszkom.Jezu ja nic nie czytam w necie i nie kręcę czekam na 12 marca i zobaczymy co będzie dalej, wierzę że będzie dobrze i tego się trzymam
G
gość17
Gość
Loli stawiam Cię kochana do pionu,czym się denerwujesz?jak dla mnie wychodzi bardzo Dobrze przecież chyba nawet testy wychodziły Ci mega późno? Najważniejsze,że pojawiło się serduszko postaraj się wyluzować, wiem,że to nie łatwe zwłaszcza jak nam zależy bo starania były długie. Będzie Dobrze,stres nie sprzyja fasolce.To teraz juz jestem zalamana bo to wychodzi jeszcze gorzej,chyba dam sobie spokoj z czytaniem czegokolwiek,wedlug okresu jestem 8tyd2dzien zarodek jest 6tyd2dzien,dwa tygodnie roznicy i juz sie tego bede trzymac,jest to jeszcze w normie,moze dzis chociaz raz przespie noc normalnie;(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pozytywne nastawienie do połowa sukcesu, a niepotrzebny stres szkodzi i Tobie i maleństwu. Takze na spokojnie wyczekaj kolejnej wizyty i zapewne będzie już serduszko.Jezu ja nic nie czytam w necie i nie kręcę czekam na 12 marca i zobaczymy co będzie dalej, wierzę że będzie dobrze i tego się trzymam
Ja się próbuje dodzwonić do Olsztyna, doktor mi kazała się umówić na prenatalne
W żadnej ciąży nie miałam takich problemów, więc się nastawiam że jest dobrze.Na pewno bedzie dobrze! Tak sie musimy nastawiac. Zamartwianie nie pomoze ani nam, ani maluszkom.
Właśnie się dodzwoniłam i zapisałam na 19 kwiecień i według obliczeń tej pani jestem w 5 tygodniu i 4 dni i tak mi pokazuje aplikacja flo a reszta ciąża + i preglife 5t2d
Kasik ile my się namartwimy tych ciążach później jak się urodzą to głowa mała stoję i ryczę, tak we mnie hormony wariuja
reklama
Czaata
Fanka BB :)
Według aplikacji u mnie jest 8t2d, według lekarza równy 8t, także rozbieżność nieduża, co wynika z różnych metod obliczania. [emoji3526]W żadnej ciąży nie miałam takich problemów, więc się nastawiam że jest dobrze.
Właśnie się dodzwoniłam i zapisałam na 19 kwiecień i według obliczeń tej pani jestem w 5 tygodniu i 4 dni i tak mi pokazuje aplikacja flo a reszta ciąża + i preglife 5t2d
Kasik ile my się namartwimy tych ciążach później jak się urodzą to głowa mała stoję i ryczę, tak we mnie hormony wariuja
I już się tak nie stresuj. Ale lekarza późno masz.
Podziel się: