reklama
Carenik
Fanka BB :)
Albo fasolke z malym ogorkiem [emoji41]Hej ho! ja dziś w pracy 8h. jeszcze jutro przeżyć i we wtorek na 16:00 idziemy do Pani Doktor... ciekawość i niepewność mnie zżera. zostały mi 2 dni w pracy, w której spędziłam 5,5 roku. i pójdę do biura od piątku chyba. myślicie, że mnie skrócą o głowę, że przyjdę i za jakiś czas zakomunikuję, że "ciężarówka"? Spędza mi to sen z powiek, ja lubię być fair. ale jakbym się wycofała to kiepsko bo na moje miejsce już od miesiąca jest nowa osoba... ehhhhh i kolejnej propozycji zmiany posadki nie dadzą. ale się to wszystko poskładało.
@25_pixels smażone ogórki? Nawet taka maniaczka jak ja nie jadła? co to takiego?
Właśnie jem parówki z szynki i ogórka zielonego i kiszonego i gotuje się ... ogórkowa. chyba urodzę małe ogórki :x
Sent from my SM-G920F using Forum BabyBoom mobile app
dorzynka
Hahaha. Ja tu działam mówiąc do brzucha w formie żeńskiej żeby zaczarowac a Ty mi tak wrozysz )) żartuję. Ważne żeby zdrowe było i będę najszczesliwsza
dorzynka
Ja się łudzęMi tez sie dziewuszka marzy. Ale to on. Bankowo.
Agata_20
Ale wam zazdroszczę, że możecie jeść. Mam nadzieje, ze jescze trochę i też będę mogła poszaleć ale jak na razie bez zmian i tylko mogę bułkę z masłem ewentualnie banana.
Czy któraś z was stosowała czopki przeciwymiotne? Na razie nie stosuje bo trochę się boje tych skutków ubocznych...
Czy któraś z was stosowała czopki przeciwymiotne? Na razie nie stosuje bo trochę się boje tych skutków ubocznych...
Loli05
Mi sie objawy zaczely 6+0,i mnie mdli ale nie rzygam,wiem ze masz termin jak ja wiec moze cie ominie.A mdli cie?mnie to sutki tak bola przy dotyku,ale cale cycki jakos nieJezeli w 6+2 nie wymiotuje to jest szansa ze mnie to ominie?
reklama
Loli05
Chyba bym wolala bolace cycki zamiast mdlosci i zawrotow glowysie cieszCycki bola. Rano mnie troooooooszke tak kreci ale tyci tyci.
Podziel się: