reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Jest to moja 2 ciaza w domu mamy już 7 latka a lat mam 30 i jestem ze Śląska ☺️
Podczytywalam Was ale czekałam aż dzidzia będzie większa i będzie już serduszko

Witaj Aniu :)

Powiem Wam, że i mnie słabość dopadła. Chociaż u mnie to może poza ciążą przyczyną być też to zapalenie. I choć w pracy wczoraj nie byłam, to prace miałam w domu.. Szefowa przywiozła mi laptopa i kalendarz, i miałam "trochę" do ogarniania.. Zabawilam się trochę w Pixels i zdalnie pracowałam z domu. Wczoraj do 3 w nocy i dziś od rana, niedawno skończyłam..

Zachciało mi się sałatki owocowej i właśnie kroje owocki, mąż jeszcze pojechał po banany i winogrono :)

A ja dziś chłopaków samych na zakupy wysłałam. Dałam listę. Telefony już dwa były. Na bank 30% będzie ponad listę kupione i to niepotrzebnych rzeczy [emoji23] chłopaki...

Ale co tam. Niech praktykują [emoji12] oczywiście w drodze do sklepu zachciało im się smażonych ogórków [emoji43] i ten.... pojechali też szukać frytkownicy.

Hej ho! ja dziś w pracy 8h. jeszcze jutro przeżyć i we wtorek na 16:00 idziemy do Pani Doktor... ciekawość i niepewność mnie zżera. zostały mi 2 dni w pracy, w której spędziłam 5,5 roku. i pójdę do biura od piątku chyba. myślicie, że mnie skrócą o głowę, że przyjdę i za jakiś czas zakomunikuję, że "ciężarówka"? Spędza mi to sen z powiek, ja lubię być fair. ale jakbym się wycofała to kiepsko bo na moje miejsce już od miesiąca jest nowa osoba... ehhhhh i kolejnej propozycji zmiany posadki nie dadzą. ale się to wszystko poskładało.

@25_pixels smażone ogórki? Nawet taka maniaczka jak ja nie jadła? co to takiego?
Właśnie jem parówki z szynki i ogórka zielonego i kiszonego i gotuje się ... ogórkowa. chyba urodzę małe ogórki :x

reklama
Do góry