Aaaa chyba zw tak to odrazu się pochwal na pewno też dzidzia urośnieŻebyś mnie zabiła to nie wiem bo to bylo takie niespodziewane usg bo ja poszłam tylko po recepte a on mi przy okazji zrobił też USG. Ale idę w czwartek na już od dawna zaplanowane konkretne badanie wiec juz wszystko będę miała zapisane na wydruku
reklama
Bunia1992
Fanka BB :)
Ponoć rośnie 1mm na dzień ;PAaaa chyba zw tak to odrazu się pochwal na pewno też dzidzia urośnie
MOTYLEK66
To do mnie wiadomość? Jeszcze nie , okres 2 dzien się spóźnia poczekam do jutra rano chociaż mnie korci zrobić. 14 dpo więc może być za wcześnie4+3 było tylko pełno hormonów i endometrium powiększone.
A u Ciebie? Test robiłaś?
Ja zrobiłam 21 stycznia test i odrazu dwie piękne kreski chyba po 10 sekundachTo do mnie wiadomość? Jeszcze nie , okres 2 dzien się spóźnia poczekam do jutra rano chociaż mnie korci zrobić. 14 dpo więc może być za wcześnie
Śmiało rób.
Moja pierwsza oznaka ciąży była infekcja bakteryjna
25_pixels
To ciekawe ile moja fasolinka będzie miała 1.03 ja ostatni okres 11 stycznia
U mnie był o dzień wcześniej.
Matkaroku
25 pixels, to termin byś miała na 17 października?
Motylek, powinien Ci wyjść ja zrobiłam dzień przed terminem okresu o 21, musiałam wypić szklanke wody by sie zmusić do siusiania i byla druga krecha potem jeszcze 2 testy w następnych dniach i też wszystko pozytywne
Motylek, powinien Ci wyjść ja zrobiłam dzień przed terminem okresu o 21, musiałam wypić szklanke wody by sie zmusić do siusiania i byla druga krecha potem jeszcze 2 testy w następnych dniach i też wszystko pozytywne
reklama
Ale te objawy w ciąży bywają przewrotnie.. Jeszcze parę dni temu po całym dniu w pracy wracałam głodna jak wilk i w pracy co trochę piłam coś, albo chociaż zwilżalam usta, bo Sahara taka, że aż usta pierzchly, a dzisiaj przez 8 godzin nawet jednego kubka herbaty nie wypiłam, zjadłam jednego wafelka ryżowego i poskubalam słonecznik solony a teraz wróciłam i podgrzewam sobie obiad, ale nie mam jakiegoś uczucia głodu wielkiego..
Podziel się: