Hihi serce jak dzwonU mnie 6,9mm ma dzidzia.
Serducho 165/minutę
@ była 27.12 więc różnica między terminami to 2 dni ale wszystko w porządku
Zobacz załącznik 942281
Tylko ja miałam tak dziwnie podane w cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihi serce jak dzwonU mnie 6,9mm ma dzidzia.
Serducho 165/minutę
@ była 27.12 więc różnica między terminami to 2 dni ale wszystko w porządku
Zobacz załącznik 942281
Czyli identycznie wielkość jak u mnie ja miałam ost okres 29.12U mnie miał 0.81 cm i serduszko 136
Dosłownie 2 sekundy slyszalam
A pamiętasz ile miałaś mm. U mnie dzisiaj 12mm i brak miesiączki.Tak ,podczas mojej pierwszej wizyty jak jeszcze nic nie bylo widac
Ja miałam 23 .1 mm i na tej podstawie powiedział mi że prawdopodobnie to ciążaA pamiętasz ile miałaś mm. U mnie dzisiaj 12mm i brak miesiączki.
Ponad cm pewnie będzie miałaTo ciekawe ile moja fasolinka będzie miała 1.03 ja ostatni okres 11 stycznia
A serducho jak u Ciebie?Czyli identycznie wielkość jak u mnie ja miałam ost okres 29.12
A który to tydzień był?Ja miałam 23 .1 mm i na tej podstawie powiedział mi że prawdopodobnie to ciąża
Żebyś mnie zabiła to nie wiem bo to bylo takie niespodziewane usg bo ja poszłam tylko po recepte a on mi przy okazji zrobił też USG. Ale idę w czwartek na już od dawna zaplanowane konkretne badanie wiec juz wszystko będę miała zapisane na wydrukuA serducho jak u Ciebie?
Ja owulacja 7-9 stycznia