reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Cześć przyszłe mamusie to i ja się pochwale , 5 lat starań a początek 6 roku okazał się dla nas szczęśliwy 6 + 2 tydzień. Już byłam na wizycie i była mała fasolka 1,7cm czekam na kolejna wizytę z niecierpliwością właśnie na bicie serduszka byle do 3 miesiąca i strach nam kobietki minie

reklama
Wg USG 6t 4d :)
IMG_20190212_165052.jpeg

Jak tam wasze nastawienie Kasik90 i Klamka na początek ciąży ? Bo ja to staram się noe stresować i czekam od wizyty do wizyty mysle ze 1 trymestr to ciekawość przyszłej mamy co nowego u naszych maleństw

Ojaaa ale Super ! były łzy szczęścia ? Bo ja to na 100% się porycze jestem Ciekawa czy już usłyszę ten piękny dźwięk u nas w zeszłym tyg było tak
U mnie lekarz akurat nie puszcza dźwięku na tak wczesnym etapie ale spokojnie widać na monitorze jak bije :) takie maleństwa szybko rosną tydzień temu było tak a możliwe że już jest tak samo jak i u mnie :)

reklama
H
Hej dziewczynki, uff nadrobiłam :)

Dzisiaj o 17:00 usg i tak się denerwuję, że aż się nie mogę skupić na pracy.

A pracuję z klientem na lotnisku w
U mnie lekarz akurat nie puszcza dźwięku na tak wczesnym etapie ale spokojnie widać na monitorze jak bije :) takie maleństwa szybko rosną tydzień temu było tak a możliwe że już jest tak samo jak i u mnie :)
Mi gin puścił, aż się poryczalam;) jakie wymiary i bicie serduszka?

Do góry