reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Ja mam wizytę za tydzień, ale póki co jestem na totalnym luzie :)

Kora152, w Częstochowie jesteśmy raz w roku :D

Klaudia555, a Zawiercia mam dobrego kolegę :) Jura to piękna kraina. Ja spod Krakowa więc mam dość blisko :)

25_pixels mój rzadko wyjeżdża, jeżeli już to max 2-3 dni. No ciężko żeby się nie wydało, za dużo wskazówek :D a w którym miejscu dokładnie mieszkasz? Domyślam się że bliżej wschodniej części.

Październikowe_love, 8h przy kompie może zacząć dokuczać na późniejszym etapie ciąży, kiedy dojdą bóle kręgosłupa, miednicy itd

O
Ja mam wizytę za tydzień, ale póki co jestem na totalnym luzie :)

Kora152, w Częstochowie jesteśmy raz w roku :D

Klaudia555, a Zawiercia mam dobrego kolegę :) Jura to piękna kraina. Ja spod Krakowa więc mam dość blisko :)

25_pixels mój rzadko wyjeżdża, jeżeli już to max 2-3 dni. No ciężko żeby się nie wydało, za dużo wskazówek :D a w którym miejscu dokładnie mieszkasz? Domyślam się że bliżej wschodniej części.

Październikowe_love, 8h przy kompie może zacząć dokuczać na późniejszym etapie ciąży, kiedy dojdą bóle kręgosłupa, miednicy itd
Ooo rodzinę masz czy wypad ba jasna Góre?
Ja obecnie raz w miesiącu jestem, kończę w Częstochowie jeszcze szkole . Ostatni semestr

25 pixels, oh to ja Twojemu mężowi też zazdroszcze tych wyjazdów :) w ciepłe kraje :)

Październikowe love, oj wierze że z mdłościami Ci ciężko tak usiedzieć w jednym miejscu. Ale tak jak ktoś tu pisał, najgorzej będzie później 30 tyg +.

Oj laseczki ciężko was nadrobić, ja nic ino śpie. Syn bajki ogląda a ja sobie kimnęłam ponad godzine a teraz nie umiem wstać. A zaraz musze po syna jechać do szkoły.

Cześć Klaudia, tutaj 6+4 ;) i również termin na 3.10.
Pierwszą wizytę mam pojutrze, a drugą popojutrze (Walentynki QUOTE]U mnie dziś według okresu 6+3 byłam na 1 usg. Lekarz zmierzył zarodek z serduszkiem niecałe 9mm i stwierdził że ciąża mlodsza niż z okresu co wogole mi się nie zgadzało bo w 1 ciąży byłam w 6+6 też zarodek niecałe 9mm i wszystko się zgadzało więc nie wiem jak teraz może byc młodsza ale ok stary sprzęt w czwartek idę na dawno umówiona wizytę tam wiem że sprzęt jest super a dzisiejsza wizyta to i tak była nieplanowana ;)
IMG_20190211_130536.jpeg

reklama
Do góry