reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

To u mnie było podobnie
Pierwsza wizyta 25 stycznia powiększone tylko endometrium. 02. 02. Wizyta w szpitalu krwawienie pecherzyk i żółtkowym. Teraz 11.02
Na pewno będzie u nas już zarodek z serduszkiem

O której dziś wizyta? Trzymam kciuki za zarodek z serduszkiem.
Najgorsze to czekanie... a jeszcze do tego przez te internety można zwariować :p

reklama
Cześć wszystkim. Obecnie 6+5 tydzień ciąży z miesiączki i z usg.
Mama 5 latka a termin kolejnego bąbla na 3.10.
Na tą chwile widoczne na usg pęcherzyk ciążowy i żółtkowy - według gina wszystko ok ale stres mnie zjada. Kolejna wizyta na 14.02

Cześć Klaudia, tutaj 6+4 ;) i również termin na 3.10.
Pierwszą wizytę mam pojutrze, a drugą popojutrze (Walentynki <3) nie mogę się doczekać, może będzie tez porównanie sprzętów usg i zobaczę serduszko?

O 14 ;) też się naczytalam i teraz strach. Mąż mi powtarza że na pewno będzie dobrze że innej opcji nie ma ;)

Mnie też mąż i siostra zapewniają że ok i że gino mówił że wszystko w porządku ale z tyłu glowy i tak siedzi....
daj koniecznie znać jak po wizycie :)ja jeszcze 3 dni czekania

Październikowe_love no to mam nadzieję że dostaniemy super prezent walentynkowy :p
Ja z jury krakowsko częstochowskiej :)

Mnie też mąż i siostra zapewniają że ok i że gino mówił że wszystko w porządku ale z tyłu glowy i tak siedzi....
daj koniecznie znać jak po wizycie :)ja jeszcze 3 dni czekania
Mi tez niby powiedziała że wszystko rozwija się prawidłowo no ale jak mówisz coś tam zawsze siedzi z tyłu głowy. To jest moja pierwsza ciąża i długim staraniu. Napisze jak będę po .
3 dni szybko zleca i będziesz widziała pięknie bijące serduszko

reklama
Do góry