reklama
Czoperka
Fanka BB :)
Ano właśnie ja miałam objawy przed testem, wręcz niemożliwe. Tak samo jak koleżanka dwie pierwsze ciążę miałam dość znienacka a teraz było planowane, więc od początku inaczej. Już dzień po owulacji było mi niedobrze haha. Ale wtedy mogło się złożyć kilka rzeczy na to. Zresztą to jest po prostu nierealne żebym już miała mdłości. Ale powtarzały się one codziennie. Potem doszły piersi (jeszcze 10 dni przed planowanym okresem). Najpierw myślałam że sobie wkręcam ale potem już byłabym prawie pewna że to ciążowe. 3 dni przed spodziewanym okresem pierwszy test z bladą kreską, po dwóch dniach drugi z mocniejszą. Bety nie robiłam. Na wizyte jestem umówiona w 7 tc.
Co do porodów to pierwszy syn miał być czerwcowy a urodził się w maju, drugi styczniowy urodził się w grudniu obydwa sn, obydwa porody szybkie. 3h na porodówce ciekawe jak będzie tym razem
Co do porodów to pierwszy syn miał być czerwcowy a urodził się w maju, drugi styczniowy urodził się w grudniu obydwa sn, obydwa porody szybkie. 3h na porodówce ciekawe jak będzie tym razem
Klamka82
Zaangażowana w BB
Ja też żadnych objawów nadal nie mam a dzisiaj wchodzę w 6tc.
W sobotę wizyta u gina, nie mogę się doczekać.
Też pierwsze dziecię w wieku 23 lat i wszystko na szybko, nawet nie wiedziałam co to badanie bety
A teraz jest tak świadomie, 2 lata walki o drugie i tyle się nauczyłam że mogłabym ginekologiem zostać
Ta ciąża będzie inna, to wiem na pewno.
Poprzednia przenoszona o 14 dni więc wszystko możliwe
Trzymam kciuki za wyniki bety dziewczyny! Czekamy tutaj na dobre wieści.
W sobotę wizyta u gina, nie mogę się doczekać.
Też pierwsze dziecię w wieku 23 lat i wszystko na szybko, nawet nie wiedziałam co to badanie bety
A teraz jest tak świadomie, 2 lata walki o drugie i tyle się nauczyłam że mogłabym ginekologiem zostać
Ostatnia edycja:
Adrianna.em
Dziękuję@kasik90 no i super gratulacje
Klamka a to u mnie raczej odwrotnie, przy pierwszej ciąży już tutaj na forum byłam zalogowana, więc byłam "oświecona" w temacie badań, testów owu itp i starania dłużej trwały niż tym razem. Teraz to nawet nie mogę określić tego mianem starań, bo rozmawialiśmy z mężem o tym, że przydałoby się Lence rodzeństwo i dobrze, żeby nie było dużej różnicy wieku i bach. Jeszcze nie chce przechwalac, bo potwierdzi się wszystko na wizycie u gina.
Klamka82
Zaangażowana w BB
No i pięknie! Teraz piękny przyrost za 24h i nudne 9 miesięcyOdebrałam wynik bety wykonywanej w 2 drugim dniu spodziewanej @ - 470 więc myślę, że raczej spoko. Teraz muszę się do ginekologa umówić.
Klamka82
Zaangażowana w BB
Ja na forum tutaj dopiero po kilku miesiącach w pierwszej ciąży się zarejestrowałamKlamka a to u mnie raczej odwrotnie, przy pierwszej ciąży już tutaj na forum byłam zalogowana, więc byłam "oświecona" w temacie badań, testów owu itp i starania dłużej trwały niż tym razem. Teraz to nawet nie mogę określić tego mianem starań, bo rozmawialiśmy z mężem o tym, że przydałoby się Lence rodzeństwo i dobrze, żeby nie było dużej różnicy wieku i bach. Jeszcze nie chce przechwalac, bo potwierdzi się wszystko na wizycie u gina.
reklama
Czoperka
Wizyta u weta? [emoji23] rozbawiło mnie toJa też żadnych objawów nadal nie mam a dzisiaj wchodzę w 6tc.
W sobotę wizyta u weta, nie mogę się doczekać.
Cieszę się dziewczyny i gratuluję ja bety nie robię bo w sumie nawet nie wiem co by mi to dało. To że jestem w ciąży to jestem pewna. Nie jestem pewna czy wszystko będzie dobrze, ale to i tak ode mnie nie zależy, więc poczekam już na serduszko
Podziel się: