reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Październikowe love, gratulacje kochana! To super wieści :)

Carenik, no widzisz kochana :) uszy do góry :)

Ja już chce moją wizyte. A do 1.03 taaaaaak daleko ;( dobrze, że luty taki krótki :)

Jotka Szczotka, też mi sie wydaje że na początek marca będzie lepiej. Widzisz jak tu dziewczyny sie stresują jak serduszka nie zobaczą ;)

Jutro walentynki. Mąz pyta co mi kupić, czy może być kwiatek w doniczce. Ja powiedziałam że tak. A potem nieeee! Krewetki z Lidla, dużo krewetek, kilka opakowań a najlepiej nie mniej niż 8 paczek ;)

Annka ja mialam w poprzedniej ciąży krwiaka. Bralam duphaston, wchłonął się sam.
Jotka Szczotka pewnie ze lepiej. Widzisz ja poszłam i to niby w 8 tygodniu a teraz odliczam dni do kolejnego usg bo nie ma serduszka. Najgorszy czas, nie wiesz co ze sobą zrobic i tracisz nadzieję. Pojdziesz pozniej to wieksza pewność że coś będzie

Ja mam apke hi mommy

a jak wasze poranki ? Bo ja wstałam z i mdłości straszne nie z głodu poprostu bleee coś czuje ze miska w najblizszym czasie będzie moja „przyjaciółka „

Hehehe nie mam czasu się zastanowić czy jestem głodna czy nie [emoji12] wstaję o 5 i zasiadam przed kompa. O 6:20 budzę synka i wyprawiam do szkoły. Zaraz potem wstaje córka. Pracuję z nią (jak mam szczęście to młoda pójdzie spać na drzemkę około 9:00, jak nie bujamy się tak do 10:00). Potem do 11:00 piorunem kończę jedną pracę. Nastawiam obiad i zaczynam drugą [emoji23] w międzyczasie jak młoda wstanie daję jej jeść. Odbieramy synka o 14:30. I dzis jeszcze dodatkowo jedziemy ponad godzinkę na masaż. Moja mama wizytuje i kuzynka jest specjalistką od mayofasial m.in. to ją wiozę. Walentynki na jutro do szkoły już młody przygotował. Zadanie odrobił. Matematykę poćwiczył. Zostanie czytanie 20min codziennie muszą, ale to już w drodze. A w powrotnej drodze chyba włączę im bajkę. Tak dla świetego spokoju [emoji23]

@kasik90 baby blues jest bardzo częsty po porodzie. Jeśli sam nie przechodzi musisz udać się z tym do specjalisty. Wiem coś o tym. Nie zawsze historia się powtarza. Może tym razem nie będzie tak źle.

@Annka_167 hej! O! Nareszcie ktoś z małym dzieckiem już na stanie. Heheh [emoji12] moja urodziła się w zaćmienie słońca. W sierpniu 2017. Spokojnie. Leż jak możesz. Odpoczywaj.

reklama
Do góry