reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Październikowe love, gratulacje kochana! To super wieści :)

Carenik, no widzisz kochana :) uszy do góry :)

Ja już chce moją wizyte. A do 1.03 taaaaaak daleko ;( dobrze, że luty taki krótki :)

Jotka Szczotka, też mi sie wydaje że na początek marca będzie lepiej. Widzisz jak tu dziewczyny sie stresują jak serduszka nie zobaczą ;)

Jutro walentynki. Mąz pyta co mi kupić, czy może być kwiatek w doniczce. Ja powiedziałam że tak. A potem nieeee! Krewetki z Lidla, dużo krewetek, kilka opakowań a najlepiej nie mniej niż 8 paczek ;)

Annka ja mialam w poprzedniej ciąży krwiaka. Bralam duphaston, wchłonął się sam.
Jotka Szczotka pewnie ze lepiej. Widzisz ja poszłam i to niby w 8 tygodniu a teraz odliczam dni do kolejnego usg bo nie ma serduszka. Najgorszy czas, nie wiesz co ze sobą zrobic i tracisz nadzieję. Pojdziesz pozniej to wieksza pewność że coś będzie

Ja mam apke hi mommy

a jak wasze poranki ? Bo ja wstałam z i mdłości straszne nie z głodu poprostu bleee coś czuje ze miska w najblizszym czasie będzie moja „przyjaciółka „

Hehehe nie mam czasu się zastanowić czy jestem głodna czy nie [emoji12] wstaję o 5 i zasiadam przed kompa. O 6:20 budzę synka i wyprawiam do szkoły. Zaraz potem wstaje córka. Pracuję z nią (jak mam szczęście to młoda pójdzie spać na drzemkę około 9:00, jak nie bujamy się tak do 10:00). Potem do 11:00 piorunem kończę jedną pracę. Nastawiam obiad i zaczynam drugą [emoji23] w międzyczasie jak młoda wstanie daję jej jeść. Odbieramy synka o 14:30. I dzis jeszcze dodatkowo jedziemy ponad godzinkę na masaż. Moja mama wizytuje i kuzynka jest specjalistką od mayofasial m.in. to ją wiozę. Walentynki na jutro do szkoły już młody przygotował. Zadanie odrobił. Matematykę poćwiczył. Zostanie czytanie 20min codziennie muszą, ale to już w drodze. A w powrotnej drodze chyba włączę im bajkę. Tak dla świetego spokoju [emoji23]

@kasik90 baby blues jest bardzo częsty po porodzie. Jeśli sam nie przechodzi musisz udać się z tym do specjalisty. Wiem coś o tym. Nie zawsze historia się powtarza. Może tym razem nie będzie tak źle.

@Annka_167 hej! O! Nareszcie ktoś z małym dzieckiem już na stanie. Heheh [emoji12] moja urodziła się w zaćmienie słońca. W sierpniu 2017. Spokojnie. Leż jak możesz. Odpoczywaj.

reklama
Do góry