Super poszukam na internecie i też się chyba zaopatrzeBaby Sound. Kobieta od ktorej kupilam mówiła ze jej sie udalo zlapac serduszko dopiero w 20 tyg a jest bardzo szczupla. Ja juz w 11 bez problemu wszystko slyszalam mimo lozyska na przedniej scianie i kilku zbednych kilogramach jestem na prawde zadowolona z niego.
reklama
To fajnie, bedziesz czuc sie bezpieczniej a w dodatku jakie emocje pozytywne jak przykładasz do brzucha i slyszysz kazdy ruch, kazde kopnięcie i pieknie bijace serduszko na spokojnie w zaciszu własnego domu a nie w przychodni☺Super poszukam na internecie i też się chyba zaopatrze![]()
To fajnie, bedziesz czuc sie bezpieczniej a w dodatku jakie emocje pozytywne jak przykładasz do brzucha i slyszysz kazdy ruch, kazde kopnięcie i pieknie bijace serduszko na spokojnie w zaciszu własnego domu a nie w przychodni☺
DarkAsterR
Fanka BB :)
Ja mam wizyty co dwa tygodnie, co w Holandii jest nie do pomyślenia. Tu się ma, zazwyczaj 3-4 wizyty przez prawie całą ciążę i z 3 usg ... nie wiem czym sobie zasłużyłam, ale z jednej strony mnie to cieszy bo jestem w miarę na bieżąco z maluszkiem i też na każdej wizycie mam usg, więc możemy podglądać jak maleństwo szaleje [emoji7]
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne [emoji4]
Miłego dnia [emoji16]
W UK tak samo. Trzy, cztery wizyty i jeśli wszystko idzie dobrze to się nie przejmują.
Ale jeśli coś się nie tak dzieje to opieka specjalistyczna jest od ręki i często.
Ja jestem już po pierwszym usg (wszystko w porządku), po badaniach prenatalnych (ryzyko defektów minimalne) i mam wyznaczone połówkowe na 21 maja. Plus specjalista bo idę na cesarkę na życzenie wiec musza ze mną porozmawiać o możliwych konsekwencjach bla bla bla.
Plus będę od razu robić sterylizacje.
Liza
Oj tam ja mając 19 lat miałam już córkę i synaHej, mam... Nie 30, nie 25...19lat. Tak, 19. Chyba najmłodsza z paczki. Nie myślałam, że wyląduje na forum![]()
Witaj miło u nas
DziekiOj tam ja mając 19 lat miałam już córkę i syna
Witaj miło u nas![]()
Liza
Hehe ja ślub pierwszy bralam miesiac przed 18......Uwaga uwaga kto mnie pobije? Ja sie hajtnelam 10mc po 18. urodzinach (nie byłam w ciazy!). Zaszlam miesiac pozniej [emoji16]
reklama
Carenik
Musialas miec jakies pozwolenie?Hehe ja ślub pierwszy bralam miesiac przed 18......w ciąży byłam, dawne czasy
![]()
Podziel się: