reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Witaj Amica :) czekam na Twój test, widzisz ja zrobiłam dopiero wczoraj a siedze tu już dobrych pare? Dni.

Gaga, czekam razem z Tobą na wyniki :)

Ja dziś ostry zapiernicz. A teraz ide na urodziny do przyjaciółķi :)

reklama
Pazdziernikowelove, no tak, takto sport był dla Ciebie odskocznią i pomocą. Basen spoko, ja też mam zamiar gimnastyke uprawiać ale może gdy minie pobolewanie podbrzusza.

Agabre, wierze ze jesteś w szoku! W ogóle Twoja historia to do książki lub filmu :)

Też miałam bardzo dużo nerwów bo test wyszedł mi dużo przed miesiączką. Wiec był stres.Staraj się podejść na luzie bo stres tylko szkodzi. Przekonałam się niestety o tym... dodatkowo zaszłam w ciążę w drugim cyklu a do marca mam urlop wychowawczy. Jestem pewna że to spokój bo starałam się zupełnie nie denerwować. Zrób sobie ciepła relaksująca kąpiel,zobaczysz że im dalej po okresie tym będziesz pewniejsza siebie.mialam te same objawy a przez to że był śluz myślałam,że leci że mnie @. Kciuki :)
Kochana, dzięki za pocieszenie :* już mniej sie denerwuje. Zajełam sie obowiązkami i sie uspokoiłam :) u Ciebie też wszystko bedzie dobrze :)

Czoperka witaj :) ja nie wega ja się staje niejadkiem :/
Gaga super, teraz czekaj na wizytę :)
Matkaroku no to może jednak się nam udało :)

reklama
Do góry