reklama
Matkaroku
Fanka BB :)
Pazdziernikowelove, no tak, takto sport był dla Ciebie odskocznią i pomocą. Basen spoko, ja też mam zamiar gimnastyke uprawiać ale może gdy minie pobolewanie podbrzusza.
Agabre, wierze ze jesteś w szoku! W ogóle Twoja historia to do książki lub filmu
Agabre, wierze ze jesteś w szoku! W ogóle Twoja historia to do książki lub filmu
Matkaroku
Kochana, dzięki za pocieszenie :* już mniej sie denerwuje. Zajełam sie obowiązkami i sie uspokoiłam u Ciebie też wszystko bedzie dobrzeTeż miałam bardzo dużo nerwów bo test wyszedł mi dużo przed miesiączką. Wiec był stres.Staraj się podejść na luzie bo stres tylko szkodzi. Przekonałam się niestety o tym... dodatkowo zaszłam w ciążę w drugim cyklu a do marca mam urlop wychowawczy. Jestem pewna że to spokój bo starałam się zupełnie nie denerwować. Zrób sobie ciepła relaksująca kąpiel,zobaczysz że im dalej po okresie tym będziesz pewniejsza siebie.mialam te same objawy a przez to że był śluz myślałam,że leci że mnie @. Kciuki
gaga92
Myślę że tak, a prawdę by tylko przyrost pokazał a nie wiem czy będę mieć kiedy powtórzyć przed wizytąGaga, to poprawnie?
reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja przy 4+4 z godz. 18 miałam wynik 294, 4+4 (rano)było 482, a 4+6 (rano) było już 1552 [emoji6]Jest wynik u mnie dziś 4+4 a beta 378
Podziel się: