reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Dzień dobry ja dziś nie wytrzymałam i pojechałam na betę czekam na wynik. Ale mnie chyba dopiero usg uspokoi tak się stresuje :(

reklama
Witajcie kochane, mam nadzieję że zostanę z Wami :)
Wszystkim gratuluję pięknych kresek oraz udanych wizyt.
Ja jestem tydzień po owu czekam na nieszczęsną @ ale mam nadzieję że jednak jej nie będzie, chyba mogę u Was przycupnąć bo jak się okaże że się udało to również będę pazdziernikówką :)
Ja jestem już mamą 11-latka i 9-latki i zamarzyłsie kolejny bobas w nowym związku żeby dopełnić naszą miłość :)

Powiedzcie mi czy wy też mialyscie takie pobolewania brzucha na dole taki okresowy jakby skurcz w tym dniu cyklu . Wiem że to wcześnie ale ja tak nigdy zazwyczaj nie miałam. W ogóle nie mam boli przed @
Mam bardzo podobną sytuację: 12-latka, prawie 10-latkę i teraz z nowym partnerem Fasolkę [emoji7]

Ale ja czuje że coś nie tak. Też tak macie ?
Też miałam bardzo dużo nerwów bo test wyszedł mi dużo przed miesiączką. Wiec był stres.Staraj się podejść na luzie bo stres tylko szkodzi. Przekonałam się niestety o tym... dodatkowo zaszłam w ciążę w drugim cyklu a do marca mam urlop wychowawczy. Jestem pewna że to spokój bo starałam się zupełnie nie denerwować. Zrób sobie ciepła relaksująca kąpiel,zobaczysz że im dalej po okresie tym będziesz pewniejsza siebie.mialam te same objawy a przez to że był śluz myślałam,że leci że mnie @. Kciuki :)

Nanya tak jak podczytuje różne fora to bardzo dużo nas tutaj jest w podobnym wieku jak i w podobnym wieku są dzieci jak i ilość tego szczęścia :)
Gaga a kiedy będziesz miała wynik?
Agabre mnim też pysznie :)

Zmierzylam teraz temperure pod pachą by zobaczyć i mam 37,1 jestem zdrowa nic mi nie dolega z tego co wiem to w ciąży się ma stan podgoraczkowy?

Ostatnia edycja:
reklama
@październikowe_love no w Twoim przypadku lepiej się oszczędzać i 100 brzuszków dziennie to trochę hardkor :) ale basen wydaje się być super. Ja też prowadzę aktywny tryb życia i po dwóch ciążach mogę śmiało powiedzieć że się opłaca :) dlatego teraz też póki wszystko będzie w porządku to nie rezygnuję z codziennych aktywności :)

@Amica20 witaj i rozgość się :) ja też nie doczekałam do @ i dwa testy zrobiłam przed :D u nas dzisiaj późny obiad, właśnie się za niego zabieramy. Spaghetti bolognese w wersji vege :)

Do góry