reklama
Nadzieja19
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim. Jakoś nie miałam czasu tutaj zajrzeć. Męczy mnie strasznie suchy kaszel że już mnie wszystko boli. Byłam dzisiaj u lekarza na NFZ i ku mojej rozpaczy nie widział na badaniu nawet pęcherzyka. Albo nie ma ciąży albo pozamaciczna lub inny powód.Kazał zrobić betę i jutro z wynikami przyjść . Trochę mam nadzieję że po prostu później nastąpiło zapłodnienie ale z natury jestem niestety pesymistką więc .... jestem załamana.
Klamka82
Zaangażowana w BB
Kochana, jakie miałaś poprzednie bety?Dzień dobry wszystkim. Jakoś nie miałam czasu tutaj zajrzeć. Męczy mnie strasznie suchy kaszel że już mnie wszystko boli. Byłam dzisiaj u lekarza na NFZ i ku mojej rozpaczy nie widział na badaniu nawet pęcherzyka. Albo nie ma ciąży albo pozamaciczna lub inny powód.Kazał zrobić betę i jutro z wynikami przyjść . Trochę mam nadzieję że po prostu później nastąpiło zapłodnienie ale z natury jestem niestety pesymistką więc .... jestem załamana.
Nie skreślaj ciąży za wczasu, zrób betę i daj znać.
Nadzieja19
Nie robiłam bety. Zrobiłam tylko 3 testy ciążowe jak@ nie przyszła ( @ miała być 1 lutego,ale poczekałam do niedzieli) co dziennie(od niedzieli do wtorku) wychodziły dwie kreski. Jak poznam wynik bety dam znać.Kochana, jakie miałaś poprzednie bety?
Nie skreślaj ciąży za wczasu, zrób betę i daj znać.
Matkaroku
Czekamy na Twój wynik bety. Bądź dobrej myśli. Bo nie każdy lekarz stworzony jest do swego zawodu, są też niestety konowały co stresują biedne kobietyNie robiłam bety. Zrobiłam tylko 3 testy ciążowe jak@ nie przyszła ( @ miała być 1 lutego,ale poczekałam do niedzieli) co dziennie(od niedzieli do wtorku) wychodziły dwie kreski. Jak poznam wynik bety dam znać.
Nadzieja19
Właśnie przyszedł mi wynik na pocztę i wyszło 6774 mlU/ml
Nadzieja19
Według opisu to 5 tydzień (217-7138) To jeśli na USG nie widzi to znaczy że pozamaciczna?
Klamka82
Zaangażowana w BB
Tzn że powinnaś zmienić lekarza.Według opisu to 5 tydzień (217-7138) To jeśli na USG nie widzi to znaczy że pozamaciczna?
Koniecznie idź do innego na USG.
Zrób jeszcze jutro i zobacz czy rośnie.
reklama
Nadzieja19
Tyle że 2 betę ponoć robi się za 48 godzin. A prywatnie mam wizytę na 19.02 do lekarki która prowadziła moją pierwszą ciążę.Tzn że powinnaś zmienić lekarza.
Koniecznie idź do innego na USG.
Zrób jeszcze jutro i zobacz czy rośnie.
Podziel się: