reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Skoro z bety wynika że 5 tydzień, z Twoich wyliczeń też? Kurcze do 19 troche daleko. Ja myśle, że lekarz debil. Ja jak byłam w pierwszej ciąży i to było 6 dni po terminie @, lekarz od razu znalazł pęcherzyk. A w drugiej ciąży udałam się w 6 tyg i pare dni, lekarz szukał i szukał a mi ze strachu łzy poleciały, i gdy już zrezygnował i miał zakończyć, znalazł pecherzyk z zarodkiem. Także wierze jak jesteś zestresowana.

Myśle, że gdyby była to ciąża poza maciczna to miałabyś już tego objawy. Ale lekarzem nie jestem:( musisz sie trzymać jakoś! I zrobić ponownie bete albo szukać szybszego terminu u gin.

reklama
Dzień dobry dziewczynki ;) czytałam Was wczoraj Ale już nie miałam siły odpisać. Strasznie mamy dużo roboty teraz w pracy :/ kurczę mam jakieś złe przeczucia :( w ogóle Nie czuję tej ciąży :( nie mam nawet najmniejszych objawów. Tak bym chciała już wizytę.
Co do lekarzy ja będę chodzić prywatnie do tej samej co prowadziła mi ciążę z synem

Tyle że 2 betę ponoć robi się za 48 godzin. A prywatnie mam wizytę na 19.02 do lekarki która prowadziła moją pierwszą ciążę.
To jak masz możliwość to zrób w sobotę, jak nie to w poniedziałek i obliczysz z kalkulatora czy jest ok.

Moim zdaniem lekarz ślepy, beta piękna niech tylko przyrasta i już lekarka 19.02 będzie zakładać kartę ciąży.

Skoro z bety wynika że 5 tydzień, z Twoich wyliczeń też? Kurcze do 19 troche daleko. Ja myśle, że lekarz debil. Ja jak byłam w pierwszej ciąży i to było 6 dni po terminie @, lekarz od razu znalazł pęcherzyk. A w drugiej ciąży udałam się w 6 tyg i pare dni, lekarz szukał i szukał a mi ze strachu łzy poleciały, i gdy już zrezygnował i miał zakończyć, znalazł pecherzyk z zarodkiem. Także wierze jak jesteś zestresowana.

Myśle, że gdyby była to ciąża poza maciczna to miałabyś już tego objawy. Ale lekarzem nie jestem:( musisz sie trzymać jakoś! I zrobić ponownie bete albo szukać szybszego terminu u gin.
Dzięki za słowa otuchy. Będę starała się myśleć pozytywnie i może uda mi się zrobić betę w sobotę bo nie wiem czy ma to sens jutro? Skoro pierwszą betę robiłam dziś po12:00

Ja myśle, że ma jutro beta sens choćby po to by Cię uspokoić :) albo czekać do poniedziałku jesli w sobote nie da rady, nie ma innej rady w tej sytuacji.

Dzień dobry dziewczynki ;) czytałam Was wczoraj Ale już nie miałam siły odpisać. Strasznie mamy dużo roboty teraz w pracy :/ kurczę mam jakieś złe przeczucia :( w ogóle Nie czuję tej ciąży :( nie mam nawet najmniejszych objawów. Tak bym chciała już wizytę.
Co do lekarzy ja będę chodzić prywatnie do tej samej co prowadziła mi ciążę z synem
Troszke stresujące, ale uwierz mi, że wiele kobiet nie ma objawów oprócz braku @ i rosnącego brzucha, lub też mogą sie na Ciebie zwalić np. Za tydzień :) ile jesteś juz po terminie okresu?

Troszke stresujące, ale uwierz mi, że wiele kobiet nie ma objawów oprócz braku @ i rosnącego brzucha, lub też mogą sie na Ciebie zwalić np. Za tydzień :) ile jesteś juz po terminie okresu?
W sumie nie wiadomo bo ja mam cykle nieregularne. Ostatnia @ 09.01

Gaga92, aha w takim razie myśle że objawy mogą Cię jeszcze zaskoczyć :) lub zniesiesz ja bezobjawowo:)

Ja byłam w 5 tygodniu ciąży u lekarza i nic nie widział i też byłam przerażona:( ale powiedział że ciąża może być młodsza. Kilka dni po tym zaczelam krwawic i pojechalam do szpitala i był już pecherzyk i pecherzyk żółtkowym 5 5 . Ale nie widział serduszka ale powiedział żeby przyjść za tydzień na kontrolę. Na pewno u Ciebie będzie wszystko dobrze

reklama
Do góry