reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Witajcie kochane :)

Co do mdłości to ja się nimi nie przejmuje tylko cieszę się że są bo to oznacza że fasolka rośnie i ma się dobrze :) bardziej to panikuje jak ich nie mam że wszyscy w domu na mnie krzyczą

Fajnie że wasze wizyty dziewczyny udane i serduszka ładnie biją <3 ja się uspokoję najbardziej jak też zobaczę bijące serce i pewnie się porycze ( chyba w żadnej ciąży tak nie miałam) ;)

Witam was dziewczyny te nowe i "stare".
9+2
Moje objawy to ból piersi zwłaszcza w nocy. I ból brzucha raz lewej raz z prawej sporadycznie po srodku chyba mogę zaliczyć do objawów bo trwają już ponad 5tyg. Moja wizyta już w piątek nie mogę się doczekać chociaż troszkę się boję Ale muszę wierzyć że będzie dobrze.

6+4
Mi przeszly mdlosci,nie wiem czy sie martwic,za to teraz jestem bardziej zemczona i bym chodzial spac o 20:00
No i moja cera to tragedia,codziennie sie budze z nowym pryszczem...

To i ja napiszę.
8+1
Moim koszmarem są mdłości, całodzienne, a z drugiej strony w życiu nie byłam taka głodna z rana. Do tego okropnie jestem zmęczona. Piersi mam średnio bolesne i to był pierwszy objaw, który dał mi do myślenia, bo zawsze tydzień przed miesiączką bolały jak szalone.

A ja uffff odpukac nie mam mdlosci. Czaaaaasem delikatny dyskomfort. Wystarczy ze taras otworze 3 wdechy i jest ok

Witam :) to moja czwarta nie planowana ciaza :) ogólnie czuje się za stara już na ciążę okres miałam 19 grudnia pierwsza wizyta 30 stycznia i wg doktora około 4 tydzień na usg tylko pusty pęcherzyk , kolejna druga wizyta w poniedzialek , mam mega brzuch wyglądam jak do porodu , i męczą mnie mdlosci 50 godzin na dobe:( znacie coś magicznego na to
Witaj, ja też w czwartej ciąży, ile mają starsze dzieci.?

Witam wszystkie, gratuluję udanych wizyt.
Ja wczoraj miałam dzień bez mdlosci, pojadlam hahaha :D

reklama
ja chyba cos ok 28 zł
ja mam stresa strasznego, mam wrazenie ze objawy zmalały, mniej mnie mdli, piersi tez jakos mniej dokuczaja, lepiej spie no i gluoty mi do glowy przychodza. W pon przed wizyta to chyba zejde. I caly czas mi sie wyswietla obraz z przed roku :(((((

Do góry