reklama
25_pixels
Fanka BB :)
@25_pixels, ja w tygodniu też nie mam czasu na drzemki, jakoś tak wegetuję w zombie mode. Ale co 2 tygodnie dzieciaki mają cały weekend u swojego taty (jestem po rozwodzie) i właśnie ten weekend był taki - nic nie zrobiłam.
To ci się udało odpocząć. Ja dlatego męża wysłałam na basen z dziećmi i sama pojechałam na fuchę [emoji23] zawsze to bez dzieci. Szybciej. Zazwyczaj muszę ich brać ze sobą. A tak wydawanie kasy jest bez nich o wiele przyjemniejsze [emoji23][emoji23][emoji23]
25_pixels
Najważniejsze żeby zdrowe było. U mnie ciąży klątwa "kubusia" moja siostra miała być Kubą, potem ja... jak Sis zaszła w ciążę też było: nareszcie! Kuba! a tu Maja. Więc chyba czekają na Kubę moi rodzice jeszcze nie wiedzą - czekam do kolejnej wizyty... jeszcze 9 dni. Uhhhhh
Hahahha super historia. To jak liczysz na Kubę? [emoji12]
tak dzisiaj albo jutro bo po poronieniu 3 meisiace temy troche mi sie cykle pomieszaly ale ovu byla 2 lutego racszej wiec juz czas na @Kochana Ty dzis termin @ mialas czy mi cos juz sie pokrecilo?
Matkaroku
Dorzynka, no to nieźle! Ja mam brata Kube
Ja po moich chłopcach nie mam nic niemowlęcego, wszystko oddałam na czerwony krzyż - nawet nie miałam komu dać bo wszyscy mają dziewczynki ehhh...
Wyzbyłam sie wszystkiegooo, wcześniej po pierwszym synu trzymałam na drugiego dzidziusia a po drugim wszystkiego sie pozbyłam. Nie chciałam, nie planowałam kolejnego dziecka.
Jeśli miałab teraz dziołche, na pstryknięcie palców mam wszystko po córkach koleżanek, kuzynek. Jak chłopczyk...wszystko musze kupić. Łózeczko, wózek...i wszystko inne.
Ja po moich chłopcach nie mam nic niemowlęcego, wszystko oddałam na czerwony krzyż - nawet nie miałam komu dać bo wszyscy mają dziewczynki ehhh...
Wyzbyłam sie wszystkiegooo, wcześniej po pierwszym synu trzymałam na drugiego dzidziusia a po drugim wszystkiego sie pozbyłam. Nie chciałam, nie planowałam kolejnego dziecka.
Jeśli miałab teraz dziołche, na pstryknięcie palców mam wszystko po córkach koleżanek, kuzynek. Jak chłopczyk...wszystko musze kupić. Łózeczko, wózek...i wszystko inne.
Keejti-93
Ja po synku wszystko oddałam. Następna byla córka cieszyłam się bo wszystko miała nowe zakochałam się w rozowym [emoji3526] po niej sporo rzeczy mamy, ciuchy wiadomo że się niszczą, buty i tak zawsze kupuję nowe. Ale teraz tak mi chodzi po glowie ze ostatnie dziecko, ja tak lubię robic wyprawki i chciałabym się nacieszyć ten ostatni raz[emoji1787]Dorzynka, no to nieźle! Ja mam brata Kube
Keejti-93
Ja do tej pory uwielbiam[emoji1787] sama chodze byle jak ale dzieciom ma wszystko do siebie pasowaćja tez uwielbiam kupowac dzieciom ubranka sa takie cudne dla tych maluszkow
reklama
Carenik
U mnie bylo na odwrot. Bylam na usg gin mowi corka. Mysle SUPER - Bedzie Maja!Najważniejsze żeby zdrowe było. U mnie ciąży klątwa "kubusia" moja siostra miała być Kubą, potem ja... jak Sis zaszła w ciążę też było: nareszcie! Kuba! a tu Maja. Więc chyba czekają na Kubę moi rodzice jeszcze nie wiedzą - czekam do kolejnej wizyty... jeszcze 9 dni. Uhhhhh
Polowkowe robilam u innego gin. Pyta sie czy plec znam, ja ze tak - BEDZIE MAJA!
A gin na to... "[emoji19] MAJAJA"
Ja: Slucham?!
Gin: No ma jaja...
I został Kubuś [emoji23][emoji1787]
Podziel się: