Moj lekarz mówił że najlepiej od 7-9tyg przyjść bo najlepiej widać.A zdarza sie tak że w 6 nic nie słychać i kobieta bardzo się stresuje.A w którym tygodniu jest bicie serduszka?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj lekarz mówił że najlepiej od 7-9tyg przyjść bo najlepiej widać.A zdarza sie tak że w 6 nic nie słychać i kobieta bardzo się stresuje.A w którym tygodniu jest bicie serduszka?
Aha dzięki za odpMoj lekarz mówił że najlepiej od 7-9tyg przyjść bo najlepiej widać.A zdarza sie tak że w 6 nic nie słychać i kobieta bardzo się stresuje.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sama nie wiem jak mam to liczyć dziś mam 1 dzień 6 tygodnia.Mfifi a nie 7? Ja też ostatnią @ miałam 27.12. I według aplikacji jutro zaczynam 7 tydzień. Dzisiaj mam ostatni 6. Czyli 5t6d
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie denerwuj się fasolce to szkodzi [emoji2]nie mam pojecia jaki ma sprzęt hehe zobacze jutro bo ide do niej zeby sie nie zamartwiać ze cos jest nie tak
Nie martw pewnie przepisze duphaston.Ja już dzwoniłam do lekarza kazał mi brać 2x1 tabletce i że się widzimy po 20nie mam pojecia jaki ma sprzęt hehe zobacze jutro bo ide do niej zeby sie nie zamartwiać ze cos jest nie tak z tymi plamieniami