reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
powiedz że Cie kolano boli trochę, że sie stłukłaś. Ja też bym nie jeździła,. Mój mąż jeszcze przed przyzwoleniem doktora że możemy sie starać, zaraz po nowym roku zarezerwował nam weekend w hotelu w górach takim fajnym z basenami, saunami itd.
Dobrowolnie z tych przyjemności rezygnuje byle tylko dobrze było
No chyba tak właśnie zrobię :)
Dokładnie, nie chcę potem pluć sobie w brodę, tym bardziej jak jeździć nie umiem i zaliczam gleby :p

reklama
no najlepiej liczyć normlanie :)
Mi i tak ponoć wszystko wyjdzie w praniu jaki dokładny tc jak dzidzia będzie i z niej pomiar zdjęty :)
czytałam na różnych forach to pęcherzyk 5mm może być na 5 jak i 6 tc :/

Spark kciuki za wizytę ! Może też jakiś pęcherzyk będzie <3

Jak da plamienia wiadomo lepiej skonsultować ale moze bc tak ze zarodek zagnieżdża sie w połowie macicy a druga połowa nadal sie złuszcza i to nic złego ale kazdy sygnał e ciazy trzeba chuchać na zimne - ja mam od poczatku Lutinusa 3x100 mg na dobe do 12 tygodnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejmal o której masz? Bo ja też w środę. Gin o 10 50 a usg o 16
ide na13 ale będzie komitet kolejkowy wiec liczę ze będę jedna z pierwszych. Tylko u mnie to za wcześnie bo dopiero 5t6d będzie, ale doktor kazał przyjść.

U mnie 6t1d ale łudzę się, że zobaczę serduszko. W 31dc miałam betę 655 więc może może ale nie nastawiam się aż tak mocno.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrany wynik beta z krwi dodatnia :).Teraz telefon do lekarza i przeszkodzenie w urlopie niech mi zleci dawke duphastonu.Bo staranie duphastonem było i żeby nie powtórzyło się co w zeszłym roku.Zostaje tylko czekanie na USG po 20 na potwierdzenie że wszystko dobrze :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry