reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To znaczy że już dzidzia jest czy jeszcze ma się zagniezdzic? No ja się tu całą trzęsą z nerwów eh. Właśnie czytałam że jak się zagniezdza to tak jest albo jak się odrywa

Chyba 6 , jak 2.02 na usg mialas 5tydzień i 2 dni.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

A mi gin napisała że 4 tydzień a jak wpisalam na mój kalendarzyk to ze 5. A może teraz 6 jestem zielona w tym. To co ona taką zakręcona hehe. Dzięki że mi napisalas bum hihi

reklama
z tym plamieniem to powody mogą być rożne, ważne ze nie żywa krew i nie na różowo, idz niech zbada da ci dupka czy lutkę i za pare dni sie uspokoi, i spokój spokój spokój i duzo leżenia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry