reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Dziewczyny,
Xbum mam nadzieje ze CRP szybko się zmniejszy :) antybiotyk musi zadziałać
Trzymam tez kciuki za wizytę u endokrynologa chociaż nawet się nie znam na tych lekarzach i wynikach o których piszecie, ale musi być dobrze :) to tylko chwilowe przeszkody
Tymi zdjęciami pysznego jedzenia to zrobilyscie mi mega apetyt a mi się prawie wszystkie owoce skończyły i pomidorki i rzodkiewki. Ubieram małego i zaraz lecimy na zakupy :)
Co do owoców to mam na nie ogromny apetyt, zawsze je jadłam ale teraz podwójnie haha
Jak byłam z córka w ciąży to kilogramami jadłam codziennie mandarynki i pomarańcze z synem konkretne żarcie a teraz córka i wszystko się zgadza bo znowu owoce
Arbuzy kupujemy już od jakiegoś czasu na straganie u Turka i powiem Wam szczerze ze smakują jak te latem, truskawki tez są pyszne a nie spodziewałabym się cudów o tej porze roku
Ja dzisiaj mam w planie trochę posprzątać mieszkanie żeby w weekend już tylko odpoczywać ale najpierw zakupy :) :) przez te Wasze zdjęcia

Tak duomox on jest kuzwa chyba na wszystko ...
Dobrze , ze w pon mam usg , mam nadzieje , ze z dzidziolem ok .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 16t3d [emoji272]
Brałam duomox w ciąży z Lenką, nie zaszkodził jej. Miałam wtedy jakieś przeziębienie takie grypopodobne, maskara słaba byłam jak nie wiem, do tego stopnia, że mąż był ze mną w gabinecie i za mnie mówił bo byłam ledwo przytomna nie docierało do mnie nic.
Nie lubie tego leku, miałam go kilka razy...bo chyba faktycznie jest na wszystko...bleeee zawsze czułam jego smak - okropny.

Właśnie wyszłam z wizyty i zjadłam obiad, bo za godzinę idę na autobus i jadę do Wrocławia a potem znowu z jakimś gościem do Monachium. Tym razem już będę miała tam Internet.
Co do wizyty to u położnej waga sprzed miesiąca to 61,75 a dzisiaj 63,40 i już stwierdziła, że muszę przystępować z tyciem. Tylko ja przed ciąża wazylam większość życia 60-65 i tuż przed 63. Schudłam na początku i dlatego w pierwszym trymestrze wazylam 61, ale tak na prawdę to teraz mam wagę sprzed ciąży.
Dziecko ok, crl ok, leżał i chyba spał i nic nie widać było między nogami, więc nie mam info o płci.
U położnej dostałam w prezencie rzeczy z lovi- butelkę i smoczek i jakieś gazetki.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam ostatnio 12 ale lekarz mowil ze przy przeziebieniu moze byc 60 zeby sie nie przejmowac.

Wróciłam od lekarza. Od rana na nogach lub za kolkiem i brzuch zaczal mnie bolec jak na @

Szyjka ma 41,7 mm twarda i zamknieta. Kontrole mam miec za tydzien w sobote w szpitalu.
Z dzidzusiem ok długi na 11,45 cm wazy ok 200g.

Czekam na wiesci po wizytach.

Teraz ide sie przespac :) bo padam, z nog

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum, 10 CRP to nie jest wcale duzo... Pacjenci z zapaleniem wyrostka albo woreczka zolciowego mieli po 600 i wiecej. Gdybys miala kolo 100 to sie mozna przejmowac ale kurcze, 10? W szoku jestem, ze dostalas juz antybiotyk i ze ktos sie nad tym pochylił...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry