reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wyszło mi , że niby u mnie 5tc [emoji33] to już by było...
1485639701-aaaaaa.png

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Witam Was dziewczyny :) U mnie również wyszły 2 kreski - test robiony dwa dni temu .
Termin według ost. owulacji wypada na 3 października.
W poniedziałek mam wizytę u ginekologa , idę odrazu po zastrzyki heparynowe bo ostatnie dwie ciąze skończyły się poronieniem
Mocno wierzę ze tym razem się uda szczęśliwie donosić ciąże :)

Witam wszystkie przyszłe mamusie [emoji7]
Mi również wyszedł test pozytywny.
To moja pierwsza ciaża i 1 cs [emoji6]
Zaczynam być bardzo przerażona kiedy zobaczyłam że wy już tak umówione na badania. A ja nic. Myślałam że jeszcze za wczesnie.
Termin mam na 3 października [emoji38]
Gratuluję wszystkim [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bum liczy kalkulator tydzien do przodu - 4t3d liczy jako 5 tydzien czyli aktualny a nie przebyty. Mi tez tak pokazuje.
Mandziocha witaj, te zastrzyki da sie przeżyć troche boli/szczypie ogladnelam you-tobe i jakosz poszlo. Masz zespol antyfosfolipidowy czy trombofilie ?
Witaj campari nie martw sie lekarzem. Niektore z nas po przejsciach wiec do lekarza chodzimy regularnie. Mi wypadlo tak ze w poniedzialek mam wyniki cytologii, jak by nie to poszla bym za 2 tygodnie i Tobie tez radze isc. Na poczatku w 99 procentach nie widac bo to normalne wiec szkoda sie stresowac.
Wczoraj doczytalam ze majac skierowanie od gin mozna sie dostac bez kolejki do specjalisty.
Fajnie.
Nie moge spac z rana, jeszcze maz ustapil pola synkowi i mam malego lokatora w lozku. A z dzieckiem to nie spanie. Obudzilam sie z malym bolem gardla i katarem wiec czeka mnie leczenie dzisiaj zeby sie to nie roznioslo

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum liczy kalkulator tydzien do przodu - 4t3d liczy jako 5 tydzien czyli aktualny a nie przebyty. Mi tez tak pokazuje.
Mandziocha witaj, te zastrzyki da sie przeżyć troche boli/szczypie ogladnelam you-tobe i jakosz poszlo. Masz zespol antyfosfolipidowy czy trombofilie ?
Witaj campari nie martw sie lekarzem. Niektore z nas po przejsciach wiec do lekarza chodzimy regularnie. Mi wypadlo tak ze w poniedzialek mam wyniki cytologii, jak by nie to poszla bym za 2 tygodnie i Tobie tez radze isc. Na poczatku w 99 procentach nie widac bo to normalne wiec szkoda sie stresowac.
Wczoraj doczytalam ze majac skierowanie od gin mozna sie dostac bez kolejki do specjalisty.
Fajnie.
Nie moge spac z rana, jeszcze maz ustapil pola synkowi i mam malego lokatora w lozku. A z dzieckiem to nie spanie. Obudzilam sie z malym bolem gardla i katarem wiec czeka mnie leczenie dzisiaj zeby sie to nie roznioslo

Ochhh to dobrze już myślałam że powinnam być już zapisana. [emoji13] jestem świerzak w tych sprawach więc też mam obawy. Muszę chyba jakaś książkę do poczytania kupić [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, mogę dołączyć? :) Mam termin na 1 października wg daty owu. To moja pierwsza ciąża, udało się w 2 cs, więc jestem jeszcze zupełnie zielona ;) Robiłam betę w 12 i 15 dpo, bylo 20,8 i 107. Teraz mnie kusi czy nie zrobić trzeci raz :p W śtodę 1.02 mam pierwszą wizytę u lekarza.

Piekne krechy domred.
Smeg nie wolno sie nakrecac. Bete masz piekna. Oszczedzaj zyly bo jeszcze sie ciebie okuja dużo. Po pierwszej wizycie jest sporo badan

reklama
Magdziocha witam [emoji5]

Campari gratulacji , ze udało sie za pierwszym razem [emoji6]

Smeg witaj [emoji5]

domred no piękne krechy ! [emoji5]

Ja dopiero wstalam i chyba sobie na ostatno tescior sikne [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry