reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jaka to książka?

Co do kawy to czytałam ze można jedna dziennie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To tez pd mocy kawy zalezy to chodzi o ilośc mg kofeiny - ja w poprzedniej piłam dwie trzy lury dziennie, dodam ze bez ciazy 8-10 dziennie filiżanek ( nid kubków) tera kupiłam spbie do ekspresu w ziarnach bezkofeinowa wiec skacze z radości :)

reklama
To tez pd mocy kawy zalezy to chodzi o ilośc mg kofeiny - ja w poprzedniej piłam dwie trzy lury dziennie, dodam ze bez ciazy 8-10 dziennie filiżanek ( nid kubków) tera kupiłam spbie do ekspresu w ziarnach bezkofeinowa wiec skacze z radości :)

Niezłe [emoji50] ja kawy prawie wgl nie pije :) a mój mąż uwielbia i może dobrze ze to ja jestem w ciąży bo nie wiem czy on by tak łatwo zrezygnował [emoji23]

o skubana :) dużo ;) mnie po 2 kubkach już serce wali :D

Baslan biore 75, juz mi troche tsh spadlo. W pon. Bede dzwonic z wynikami to moze mi zmniejszy dawke. Moze za duza jest.
Zmniejszyli Ci dawke jak spadlo?
Z ta herbata z malin tonie chodzilo o ta z lisci malin czy z owocow tez?
Co to za ksiazka ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
U mnie corka ma katar nie umie smarkac i mialysmy ciezka noc - histeryzowała i płakała do północy potem 3h spalysmy ale thats it - potem roznie płacze szamoty i jesCze od 6.30 do teraz kima.
Na szczescie ma dobry humor.
Mała bidulka z niej

Baslan biore 75, juz mi troche tsh spadlo. W pon. Bede dzwonic z wynikami to moze mi zmniejszy dawke. Moze za duza jest.
Zmniejszyli Ci dawke jak spadlo?
Z ta herbata z malin tonie chodzilo o ta z lisci malin czy z owocow tez?
Co to za ksiazka ?

Hajmal mimo tego, że tsh mi spadło to moja endo utrzymała tą dawkę. Podejrzewam, że też zostaniesz przy 75 o ile Ci jeszcze nie zwiększy. Mimo wszystko Twój wynik jest jeszcze dość wysoki, no i uczucie zimna Ci nie minęło... A możesz napisać wynik ft 4 razem z normami ze swojego labo?

Zobacze, na raze spadlo ale i tak za wysokie ft4 mam 0,93 przy normie 0,7-1,48 wiec chyba dobre

Zimno czuje chwilami jak chodze jeat ok ale jak sie tylko nie ruszam to mi zimno. Dzis rano obudzilam sie z katarem wiec moze to nie tylko tarczyca.

Wydaje mi sie ze chodzi bardziej o liscie malin niz same owoce:)

Emenems a nie masz katarka do odkurzacza?moj dwulatek odkurza sobie sam,ale smarkac tez potrafi:) nauczenie go to byla komedia ale sie udalo juz dawno temu.

Ja kawy nie pije wogole,wrecz mnie odrzuca,jak i w pierwszej ciazy:D

My też katarkiem odkurzamy ale Paulinka trochę się boi ale wolę to niż fride bo po niej to zawsze infekcje gardła mam

Napisane na SM-G360F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hajmal ft4 powinno bliżej górnej granicy normy. "Wydajność" Twojej tarczycy to niecałe 30%.
1486194868-aaaaaa.png

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry