reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
@xBUMx @ewkap666 To może w takim razie chodzi o nawilżanie a mniejsze znaczenie ma czym :) Ja się od paru dni smaruję olejem arganowym ale w takim razie poczekam jeszcze trochę i zacznę za 2 tygodnie kokosem :) Dzięki!

reklama
Pewnie masz rację z tym nawilżeniem/natłuszczeniem. Skóra będzie bardziej elastyczna, miękka i może zapobiegnie to powstawaniu rozstępów. Chociaż niektóre dziewczyny piszą, że w dużej mierze to kwestia genów. Także mnie nie ominie :D

Pewnie masz rację z tym nawilżeniem/natłuszczeniem. Skóra będzie bardziej elastyczna, miękka i może zapobiegnie to powstawaniu rozstępów. Chociaż niektóre dziewczyny piszą, że w dużej mierze to kwestia genów. Także mnie nie ominie :D
To mnie też nie..

f2w33e3k0l2lqnk7.png

Ja mam rozstępy jeszcze po czasach dojrzewania na biuście więc pewnie teraz też się pojawią. Nawet mi nie przeszkadzają te moje ale jakbym miała mieć cały brzuch zsiekany to pewnie na początku mi szkoda będzie ;)

ewkap musiałam bo przy indukcji oxy , małej mi tętno strasznie spadało + miałam nadciśnienie.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
8t2d [emoji235]

Ja mam rozstępy jeszcze po czasach dojrzewania na biuście więc pewnie teraz też się pojawią. Nawet mi nie przeszkadzają te moje ale jakbym miała mieć cały brzuch zsiekany to pewnie na początku mi szkoda będzie ;)
Ja na piersiach i na pupie też mam trochę rozstępów, jednak nie jest to jakieś uciążliwe( stanik i majtki wszystko zakrywają :)) ale do tej pory na brzuchu nie miałam, zobaczymy co będzie, Moja mama ma cały brzuch poorany ;/ Z kolei koleżanka, która rodzi za tydzień, przytyła w ciąży 30 kg i nie ma nigdzie nawet jednej kreski. Jej mama podobno też nie miała rozstępów po żadnej ciąży.

Ja na piersiach i na pupie też mam trochę rozstępów, jednak nie jest to jakieś uciążliwe( stanik i majtki wszystko zakrywają :)) ale do tej pory na brzuchu nie miałam, zobaczymy co będzie, Moja mama ma cały brzuch poorany ;/ Z kolei koleżanka, która rodzi za tydzień, przytyła w ciąży 30 kg i nie ma nigdzie nawet jednej kreski. Jej mama podobno też nie miała rozstępów po żadnej ciąży.
No i pewnie geny mają w tym główny udział :) Tak się cieszę moją fasolą, że na martwienie się rozstępami jeszcze przyjdzie czas :) Ale olej kokosowy nie zaszkodzi ;)

No i pewnie geny mają w tym główny udział :) Tak się cieszę moją fasolą, że na martwienie się rozstępami jeszcze przyjdzie czas :) Ale olej kokosowy nie zaszkodzi ;)
Ja w sumie też nie zamierzam sobie tyłka zawracać rozstepami :D Mąż twierdzi, że nie beda mu przeszkadzać, ale wiadomo jak to jest ;) ;) myślę, że to maleństwo wynagrodzi mi i to leżenie i wszystkie stresy na początku ;)

Moja siostra jest po 3 porodach i ani jednego rozstępu , tak samo jak moja mama a ja masakra jakas inna [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
8t2d [emoji235]

reklama
Moja siostra jest po 3 porodach i ani jednego rozstępu , tak samo jak moja mama a ja masakra jakas inna [emoji23]

8t2d [emoji235]
Wyjątek może potwierdzać regułe :D:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry