- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JustaKacper1986
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki...
Zmusilam sie zeby wstac bo wczoraj chyba do 1 usnac nie moglam...
Ide zjesc jakies sniadanko...
Kapinka z nosa to mozesz krwawic ale te wymioty z krwia to chyba niebardzo....
Trzymam kciuki za polowkowe bo wyczytalam ze macie...
Ja dopiero w sobote...
Milego dzionka
Zmusilam sie zeby wstac bo wczoraj chyba do 1 usnac nie moglam...
Ide zjesc jakies sniadanko...
Kapinka z nosa to mozesz krwawic ale te wymioty z krwia to chyba niebardzo....
Trzymam kciuki za polowkowe bo wyczytalam ze macie...
Ja dopiero w sobote...
Milego dzionka
Monia-1980
mama_przedszkolanki
Monia-1980
mama_przedszkolanki
Próbuję wkleić suwaczek ale nie wiem czy mi sie uda tak jak chciałam...
Hej Dziewczynki [emoji6] trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja jeszcze 2 tyg i też będę miała [emoji6] troszkę się stresuje bo mam dziś spotkanie w takim urzędzie który przydziela becikowe. A ja tam idę zgłosić ze wyjeżdżam i mam nadzieję ze mi tego nie zabiorą. Ale co ma być to będzie. Za to z nerwów już mnie boli brzuch od rana [emoji54]
Miłego dnia Wszystkim [emoji3] u mnie oczywiście ukrop na zewnątrz
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Miłego dnia Wszystkim [emoji3] u mnie oczywiście ukrop na zewnątrz
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Beczulinda
Hej wszystkim
Kciuki za dzisiejsze połówkowe! Czekam na piękne zdjęcia, uwielbiam na nie patrzeć
Ja dzisiaj spędzam kolejny nudny dzień w domu. Może trochę posprzątam, bo ostatnio lenia miałam i średnio wyglada [emoji14]
Na obiad mam mrożone pyzy z mięsem do tego sobie cebulkę podsmażę - tak za mną chodzi.
Zaraz wstaje, idę coś zjeść i muszę jeszcze dzisiaj trochę do "uczelniabych" spraw przysiąść. Zostały 2,5 zjazdu więc praktycznie same egzaminy...
Miłego dnia nam wszystkim !
Kciuki za dzisiejsze połówkowe! Czekam na piękne zdjęcia, uwielbiam na nie patrzeć
Ja dzisiaj spędzam kolejny nudny dzień w domu. Może trochę posprzątam, bo ostatnio lenia miałam i średnio wyglada [emoji14]
Na obiad mam mrożone pyzy z mięsem do tego sobie cebulkę podsmażę - tak za mną chodzi.
Zaraz wstaje, idę coś zjeść i muszę jeszcze dzisiaj trochę do "uczelniabych" spraw przysiąść. Zostały 2,5 zjazdu więc praktycznie same egzaminy...
Miłego dnia nam wszystkim !
Witam Was w kolejny słoneczny dzień :-) wkoncu udało mi sie nadrobić ponad sto stron czytałam od wczorajszego popołudnia
Piękne wyprawki macie dziewczyny, my po zakupie wózka i kilku ubranek troche przerwy robimy bo z kasa jest rożnie... Musimy jeszcze przed narodzinami synka kupic busa zeby mąż mógł wozić towar do pracy a ja żebym miała w razie czego osobówkę... Dobrze ze w sierpniu wkoncu będziemy mogli wybrać lokatę po 1,5 roku to będę mogła dalej kompletować wyprawkę :-)
Wczoraj mój synuś dał mi taki popis swojej siły i skopał mi żebra i ich okolice (bolało) , pierwszy raz czułam go tak wysoko, wcześniej max do wysokości pępka troche sie martwie moją blizną po laparoskopii na brzuchu, mam wrażenie ze mnie ciągnie na boki, dobrze ze mam wizytę u mojego gina w środe..
Piękne wyprawki macie dziewczyny, my po zakupie wózka i kilku ubranek troche przerwy robimy bo z kasa jest rożnie... Musimy jeszcze przed narodzinami synka kupic busa zeby mąż mógł wozić towar do pracy a ja żebym miała w razie czego osobówkę... Dobrze ze w sierpniu wkoncu będziemy mogli wybrać lokatę po 1,5 roku to będę mogła dalej kompletować wyprawkę :-)
Wczoraj mój synuś dał mi taki popis swojej siły i skopał mi żebra i ich okolice (bolało) , pierwszy raz czułam go tak wysoko, wcześniej max do wysokości pępka troche sie martwie moją blizną po laparoskopii na brzuchu, mam wrażenie ze mnie ciągnie na boki, dobrze ze mam wizytę u mojego gina w środe..
Ja wczorajszej nocy obudziłam sie bo miałam straszny katar z jednej dziurki w nosie i nie mogłam sie ogarnąć i przyswiecilam telefonem a tam cała ręka w krwi i pobrudzone prześcieradło :/ krew z nosa leciała mi ciurkiem, po 5 minutach dopiero ogarnelam krwawienie. Mysle ze jest to efekt przegrzania sie na słońcu tego dnia. Wymioty napewno warto skonsultować z ginemDziewczyny jedną rzecz trochę mnie dziś zaniepokoila. Mimo, że jestem w 20 tyg to dzień w dzień wymiotuje taka zolcia. Przy wcześniejszych ciałach też tak miał a więc w sumie mnie to nie dziwi. Dziwi mnie tylko fakt, że dziś pojawiła się tam krew. To samo od kilku dni jak oprozniam nos z rana to też sama krwią? Miała któraś z Was Tak?
PPaulaa
Dziewczyny piszą o krwi z nosa. U mnie jest tak samo, zwłaszcza rano, ale Twoje objawy wydają się być trochę niepokojące. Nigdy nawet n cZytałam, że taj się komuś zdąża. Lepiej skonsultuj to z lekarzen Kochana[emoji4]Dziewczyny jedną rzecz trochę mnie dziś zaniepokoila. Mimo, że jestem w 20 tyg to dzień w dzień wymiotuje taka zolcia. Przy wcześniejszych ciałach też tak miał a więc w sumie mnie to nie dziwi. Dziwi mnie tylko fakt, że dziś pojawiła się tam krew. To samo od kilku dni jak oprozniam nos z rana to też sama krwią? Miała któraś z Was Tak?
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja połówkowe
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki!:-)
Co do krwi nosa, to mi nie leciała w ciąży, z dziąseł też nie, za to mój mąż dziś w nocy obudził się bo leciala mi krew z nosa, oczywiście poduszka i pokrowiec na materac zakrwawione. Z 5 minut się chłodził w łazience wodą. A ja niedobra żona położyłam mu tylko ręcznik na ta krew bo nie chciało mi się o 2 w nocy zmieniać pościeli :-/ i poszłam spać dalej ;-)
reklama
PPaulaa
Naprawdę wiele ciekawych artykułów w tyn sklepie[emoji6] w wolnej chwili muszę się im przyjrzeć dokładniej.Hej ;-) znalazłam fajny sklep, sprawdziłam kilka produktów i jest w miarę tanio.
Link do: Artykuły Dla Dzieci, Wielki Wybór Dla Maluchów
Dziękuję za link[emoji255]
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.