reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej dziewczyny. Od tygodnia Was podczytuje bo tez bede pazdziernikowa mama [emoji16] jestem po 3 udanej iui a termin mam na 8-10 pazdziernik. Czekam na swoje 1 usg. Jest to moja 1-sza ciaza na ktora naczekalam sie 3 lata. W 2015 r w czerwcu poronilam w 3 tc.
Mam nadzieje ze mozna do Was dolaczyc [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wracam od lekarza, pecherzyk ma 11, 3 mm w srodku nic nie widac. 20 -stego mam na kontrole jechac. Wg usg to 4t,6d a ja dzis mam 5t6d.

Hej dziewczyny. Od tygodnia Was podczytuje bo tez bede pazdziernikowa mama [emoji16] jestem po 3 udanej iui a termin mam na 8-10 pazdziernik. Czekam na swoje 1 usg. Jest to moja 1-sza ciaza na ktora naczekalam sie 3 lata. W 2015 r w czerwcu poronilam w 3 tc.
Mam nadzieje ze mozna do Was dolaczyc [emoji6]

Witaj [emoji2] kiedy pierwsza wizyta?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

hajmal no też coś mi się wydaje , że pęcherzyk odpowiada większemu tygodniowi.
U mnie ma 5mm i gin mówił początek 5tego...
Kochana dzidzia jeszcze się pokaże ! [emoji169]

Evelevel to mamy wizyte tak samo [emoji4]
Jak będziesz chciała dodać sie do nszej tabelki , ktora znajduje sie n puerwszej stronie , napisz dane [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t4d [emoji235]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry