Kania78
...
Joli77 innego wyjścia nie mam, choć ogarnia mnie strach przed porodem, paniczny strach :-( Miłego dnia w pracy.
AGusinnka zaraz luknę na foteczki :-)
Kroma też Ci ciężko w tej ciąży? A mdłości minęły?
Dziulka nie boisz się tak po nocach chodzić sama po dzielnicy? Twoja Leane to niezła aparatka
Lodówka w trakcie czyszczenia, zamrażalnik się odmraża, w sumie to już tylko mi zostało do zrobienia przed rozwiązaniem. Generalnie większość rzeczy mam, a jak mi czegoś braknie to wszystko w sklepach jest, wystarczy mieć troszkę pieniążków. To nie te czasy, że trzeba było sprowadzać z zachodu albo wschodu a kasy było wtedy jak miodu ;-)
Dziś Oliwia przeszła z rana samą siebie, już myślałam że się we mnie zagotuje.
A czy Wasze dzieciaczki też wiecznie pytają co??????????, ja coś do Niej mówię a Ona "co???????????".
Jakbym mnie w ogóle nie słyszała albo słuchała.
Normalnie zaczynam podejrzewać że coś ze słuchem u Niej nie tak....
AGusinnka zaraz luknę na foteczki :-)
Kroma też Ci ciężko w tej ciąży? A mdłości minęły?
Dziulka nie boisz się tak po nocach chodzić sama po dzielnicy? Twoja Leane to niezła aparatka
Lodówka w trakcie czyszczenia, zamrażalnik się odmraża, w sumie to już tylko mi zostało do zrobienia przed rozwiązaniem. Generalnie większość rzeczy mam, a jak mi czegoś braknie to wszystko w sklepach jest, wystarczy mieć troszkę pieniążków. To nie te czasy, że trzeba było sprowadzać z zachodu albo wschodu a kasy było wtedy jak miodu ;-)
Dziś Oliwia przeszła z rana samą siebie, już myślałam że się we mnie zagotuje.
A czy Wasze dzieciaczki też wiecznie pytają co??????????, ja coś do Niej mówię a Ona "co???????????".
Jakbym mnie w ogóle nie słyszała albo słuchała.
Normalnie zaczynam podejrzewać że coś ze słuchem u Niej nie tak....