reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

AGUSINKA szczeka mi opadla.. maz sie wpienil poszedl posadzil ja na nocnik -mldoa sie odlala -probowala zagadywac ale tatus ode mnei dostal zrype ze jak sie wkreci w jej gadke to go utluke kijem bejsbolowym, wiec tylko pwotarzal " chcialas siku/kupe to rob". zrobila siku pielucha i do wyra-cisza po minucie... nie kumam... czy to kolejny znak ze moja klucha mala bedzie niedlugo bez pieluch??? teraz w srode jej zrobie kuku i niech leje po podlodze nawet ale w majtach mokrych jak se pochodzi to zrozumie ze trzeba wolac PRZED a nie PO :))

RYSIA wez nei rpzesadzaj kobietko, ty i slonica... ile ty wazysz?? z 50 kilo???

reklama
wiecie co?? wlasnei pozarlam owoc granatu a upeirniczona jestem na bordowo ze pizame musze zmienic bo wygladam jakby krew mnei zalala... te ziarenka granatu tak mi odskakiwaly ze szok:)) ale pyyyyszne!!!:)))

poza tym trzymajcie jutro kciuk bo do gina ide i jeszcze okres mam jak na zlosc... wprawdzie mniej niz wczoraj ale mam...wymazu pewnei nei zrobi ale chociaz zbada...

Jednym z moich noworocznych postanowień jest pisanie na bb na bieżąco więc dzisiaj również się z Wami witam i o zdrowie pytam???!!Poczekam se trochę coby się ktoś odezwał,bym miała co do Was pisać,a tymczasem życzę miłego dnia!!!!!:-D

edit:Dziuluś a waże-UWAGA!!! 20 kg.więcej niż napisałaś:baffled:tosz to już jakaś masakra...uciekam se poćwiczyć:sorry2:

RYSIA ty i tak lachon jestes!!! do twojej wagi to ja jeszcze musze duuuzo zgubic....

a ja sie dleektuje cisza w domu. wrocilam z pracy po leane nie ide bo potem do gina mykam

Witam.

Dzisiaj jestesmy po długim spacerku i zdecydowanie nam on służy. Dużo mniej kaszlemy. Kupiłam wszystko na pizze i nie mam lenia aby ją zrobić. Może chce ktoś wpaść i ją mi zrobić.

Gdzie się podziewacie?????????????????????? Chyba musze wam złoić dupki!!!!!

reklama
Do góry