reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona najniższą podnieśli więc ja to chyba odczuję hahaha ;-)
Lady na zapas nie ma sensu dawać :-) zdrówka dla Zosi i Madzi :-)

reklama
Jestem,ale jakby mnie nie było.:baffled:. Czas przy kompie staram się spędzić na poszukiwaniu pracy-dzisiaj wysłalam 2 x CV,zobaczymy co z tego będzie(chociaz już i tak wiem,że nic:-(). Poza tym sprzątam,gotuję obiad zajmuję się dziećmi(dwójką naraz lub każdym po kolei;-)). A wieczorem zajmuję się moim trzecim chłopcem:tak:. Już się boję,co będzie,jak Kuba będzie miał ferie-padnę na twarz po tygodniu:tak:.

Kaniu dziękuję,że o mnie pytasz:****. W sumie napisałam co u chłopaków. Acha,jutro małż znowu jedzie do Bydzi:-(.

natolinko i co? Wysuszyłaś telefon?

lady super,że jesteś:-). A na FB domów już nie stawiasz?;-)

doris nooo,ja nie wiem,czy ci dziękować za opis spotkania z sariską ;-),bo jeszcze bardziej wam zazdroszczę. Ale szczerze,to cieszę się,że się znalazłyście tu na forum:-):****

e-lona zdrówka dla Daniela

Ala uwielbiam twoje kolorowe posty. Od razu cieplej się robi,jak "zapodam" (czyli popatrzę)sobie coś słodkiego lub gorącego:tak:. I jak twoje nerki?
makuc ,mała_mi:****(tak bez okazji;-))

rysia gratuluję zdanego egzaminu

Pisałam z pamięci,więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:

Idę ogarnąć sajgon w pokoju,coby Franek miał co robić jak wstanie:-D

Kania a czemu zabrali?

E-lona bez podania powodu, więc wywnioskowałam że skoro rząd podniósł najniższą to mnie się już dodatek nie należy, żebym czasem za dużo pieniędzy nie miała :-( bo stanowiska mi nie zmienili a dodatek zabrali :-(
Emiliab skąd to czarnowidztwo??? Ja trzymam mocno kciuki, żeby w temacie pracowym coś ruszyło i wierzę że tak będzie :-) Mąż pewnie zachwycony że ma Cię wieczorem tylko dla siebie ??? Ucałowania dla Frania i Kuby !!! A jutro masz nas do dyspozycji wieczorem, jakby Ci się nudziło ;-)

Super ,ze wreszcie wróciły : ALICJA i LADYGAB. Fajnie ,ze o nas nie zapomniałyscie ;-)

MAKUC jak przeczytałam ,ze masz zajęcia 6 razy w tygodniu z tym samym uczniem ,to tak jak ALICJA od razu pomyslałam ,ze to twój wielbiciel ;-) Co do tego 'krokodyla' to chyba jakas zacofana jestem , bo nigdy nie słyszalam o takim narkotyku :-( A tą dziewczynę z tatuażem oglądałas ? Dobry?

KANIA współczuję kiepskiej soboty. Poprztykania się z małżem i kłótliwych sąsiadów :-(, no i ZNPM. Mam nadzieję ,ze już wszystko ok? Widze ,ze małża masz sportowca : koszykówka ... no i weidera z Tobą robi , no brawo:-) Uuuu dla odmiany kiepska noc? :-( Oliwka jednak już czuje się na tyle dobrze ,ze pomaszerowala do złobka? Ehhh widzę – nowy rok , nowe podwyżki.

ROXI w sobotę pracowałas? W takim razie niedzielka musi być dniem 'nicnierobienia' ;-) także bardzo dobrze ,ze chlopaków na spacerek wygonilas i sama mialas spokój i ciszę.

CZARODZIEJKA przykre ,ze Krzys tak fatalnie przechodzi to ząbkowanie. Mocno zatem trzymam kciuki za szybkie pojawienie się ząbków . I niech internet już nie wariuje ;-)

RYSIA gratuluję takich ocen z egzaminu !!! No wow!!! ;-)

ALICJA alez Cię choróbsko dopadło :-(. Zdrowiej prędko!!!

LADY Wam tez zdrówka zyczę . Przykro ,ze budowa ma opóźnienie . Może jakos nadgonią? ;-) A co to za praca? Jeśli chodzi o podróż do stolicy to nawet nie musisz mówic. Tez ostatnio bylam i teraz mam traumę ;-)

NATOLIN Ty ciasteczkowy potworku ;-). Oj ja tez uwielbiam słodycze , no ale jednak w nie tak duzych ilościach. Fatalna sprawa z tym telefonem:-(. Trza będzie oddac do serwisu?

DZIULKA,MORIAM zazdroszczę ,ze mogłyscie sobie pospac do 10tej. Ehhh marzenie.

DZIULKA Ty to w ogóle widzę masz wakacje do srody. Tak sam na sam ze sobą? No niezle. Ja to bym chyba nie wiedziala co z tym zrobic ;-)

RENATKA ojjj ja tez bardzo lubię biale michalki ,ale staram się nie kupowac – z wiadomego powodu ;-).

MAŁA_MI fajowo ,ze Łuki tak lubi saneczkowe szalenstwo. Malzem się nie przejmuj i nie psuj sobie humorku.

E-LONA zdrówka dla Danielka. Fatalnie ferie zaczął, ale nie tak fatalnie jak mój syn :-(. Łojej , alez masz zimno w domku brrrrr. To chyba największy plus jest w mieszkaniu w bloku. U mnie jest chyba z 25 a kaloryfery zakręcone.

EMILIAB :-* i powodzenia z pracą. Niech się telefony rozdzwonią w tej sprawie i zebys znalazła cos fajowego!

A w ogóle to zazdroszczę tym mamusiom, co dzis nigdzie nie muszą wychodzic. Jest potwornie zimno ( a ma byc jeszcze gorzej:szok:, nawet ok -26C:no::wściekła/y:). U mnie dzis bylo -14 jak wychodzilam do pracy i wszystko byloby ok gdyby nie to skrobanie szyb:baffled: i tak "mile" spędzony czas przy aucie :angry:

AAAAAA - zapomnialam Wam powiedziec:

Mikołaj ma jednak złamany ten palec i ręka jest w gipsie :-( . No ale troche pospieszylam sie z tym 'wkurzeniem' na szkołę , bo oni podobno chcieli do mnie zadzwonic jak to sie stalo ,ale Miki powiedzial ,ze nie ,ze on wytrzyma do konca lekcji .

Ostatnia edycja:
Kania przykro sprawa z tym dodatkiem.
Doris a co się stało? Mikiemu czy Dodusiowi?

A co do temperatury to już się dowiedziałam, że w piecu w nocy wygasło i dlatego tak się wychłodziło.

KANIA współczuję kiepskiej soboty. Poprztykania się z małżem i kłótliwych sąsiadów :-(, no i ZNPM. Mam nadzieję ,ze już wszystko ok? Widze ,ze małża masz sportowca : koszykówka ... no i weidera z Tobą robi , no brawo:-) Uuuu dla odmiany kiepska noc? :-( Oliwka jednak już czuje się na tyle dobrze ,ze pomaszerowala do złobka? Ehhh widzę – nowy rok , nowe podwyżki.
Doris pewnie wróci, jak @ minie a jeszcze nie przyszła. Męża to ja trochę pogoniłam, wiesz cały dzień przed kompem siedzi to dla własnego zdrowia niech pobiega a weidera robi ze mną bo mu gul skoczył, że ja taka ambitna a on siedzi w fotelu heh :-) Oliwia czuje się już lepiej, praktycznie nie kaszle a kataru już brak więc mam nadzieję że tak pozostanie na dłużej. To u Ciebie dziś ciut cieplej było, nie zazdroszczę skrobania szyb, przynajmniej mnie to omija. A jak palec Mikiego? Doczytałam, uuu szkoda :-( współczuję mu :-( zdrówka dla niego, żeby szybko się zrosła kość.

Ostatnia edycja:
reklama
Doris- o ludzie, a ktora to lapka??? da rade pisac i czynnie uczestniczyc w lekcjach, czy tylko bedzie cialem obecny???

Emi- nie ju znie stawiam, teraz zielsko uprawiam:) powodzenia w szukaniu pracy!!!

Syropu na zapas nie chce dawac, Madziol kilka razy zakaszlala, a wiem co ma bo dostala bonusa od dziadka, a ten kaszle, chrypi i katarzy. Madziol ma katar wiec w kazdej chwili moze to zejsc nizej, wiec wole dac dwa razy syrop, niz sie potem bawic w cuda na kiju- bardzo szybka reakcja jak sie cokolwiek dziac zaczyna i powiem wam ze dziala, wszelkie chorobska zwalczamy w 2-3 dni:) zostaja na dluzej wlasnie jakies kaszle czy katary, jesli w pore nie zaregowalam:)

Do góry