reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobry wieczór :-)

My dzisiaj byliśmy na długim spacerku w łazienkach królewskich a potem na obiedzie u teściowej :-) Poza tym nic specjalnego nie słychać

efa, jak tam ręka ?

dawidowe, też lubie mieć dodatkową kaske, szkoda że tak rzadko to się zdarza ;-)

nat, fajnie, że rodzicie tak zabierają Piotrusia, moi raczej by się nie pisali na takie sam na sam na tak długo :sorry2:

Więcej nie doczytałam, plasiam ale już uciekam od kompa bo mąż ma jakąś nową gierke i wpadł w cug :-D;-):rofl:
Mam w planach naprawić w końcu naszego lapka, więc wtedy bedzie mnie więcej wieczorami, obiecuje :tak:

Kaske dostałam jako nagrode w pracy ciekawe za co chyba za to wieczne siedzenie na zwolnieniu lekarkim. Ale nie będę zła bo dobrego mam szefa.

EFA, ROXI :*** a Ciebie ROXI trzymam za słowo z ta naprawą laptopa. Ja długie kąpiele biorę dosyć często. To jest chyba jedyna forma prawdziwego relaksu dla mnie ;-) o E-LONA i Ty tez jesteś? super! czyli się rozkręca BB wieczorne :-) a DAWIDOWE szefa masz na prawdę dobrego! tylko pozazdrościć.

reklama
Roxannka no to koniecznie naprawiaj laptopa!!! :-)
Moi rodzice dopiero drugi raz go tak wzięli i raz z nim zostali jak my wyjechaliśmy w góry na wesele.
Dawidowe​ to dobrze, że masz takiego szefa :-)

Do góry