reklama
Roxannka
Pracująca mama!
Dobry wieczór :-)
My dzisiaj byliśmy na długim spacerku w łazienkach królewskich a potem na obiedzie u teściowej :-) Poza tym nic specjalnego nie słychać
efa, jak tam ręka ?
dawidowe, też lubie mieć dodatkową kaske, szkoda że tak rzadko to się zdarza ;-)
nat, fajnie, że rodzicie tak zabierają Piotrusia, moi raczej by się nie pisali na takie sam na sam na tak długo
Więcej nie doczytałam, plasiam ale już uciekam od kompa bo mąż ma jakąś nową gierke i wpadł w cug ;-)
Mam w planach naprawić w końcu naszego lapka, więc wtedy bedzie mnie więcej wieczorami, obiecuje
My dzisiaj byliśmy na długim spacerku w łazienkach królewskich a potem na obiedzie u teściowej :-) Poza tym nic specjalnego nie słychać
efa, jak tam ręka ?
dawidowe, też lubie mieć dodatkową kaske, szkoda że tak rzadko to się zdarza ;-)
nat, fajnie, że rodzicie tak zabierają Piotrusia, moi raczej by się nie pisali na takie sam na sam na tak długo
Więcej nie doczytałam, plasiam ale już uciekam od kompa bo mąż ma jakąś nową gierke i wpadł w cug ;-)
Mam w planach naprawić w końcu naszego lapka, więc wtedy bedzie mnie więcej wieczorami, obiecuje
Efa
Fanka BB :)
Roxi, dziękuję, że pytasz. Już trochę lepiej :*
Nie udzielam się tu już dziś, szczegóły wiecie gdzie.
Uściski dla wszystkich!
Nie udzielam się tu już dziś, szczegóły wiecie gdzie.
Uściski dla wszystkich!
makuc
Fanka BB :)
EFA, ROXI :*** a Ciebie ROXI trzymam za słowo z ta naprawą laptopa. Ja długie kąpiele biorę dosyć często. To jest chyba jedyna forma prawdziwego relaksu dla mnie ;-) o E-LONA i Ty tez jesteś? super! czyli się rozkręca BB wieczorne :-) a DAWIDOWE szefa masz na prawdę dobrego! tylko pozazdrościć.
reklama