reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczynki, ale się od rana rozpsiałyście? Niestety nie nadrobiłam......przeczytałam o Aliczce buuu tulasek dla niej odemnie :*
Moriam wspólczuję bólu glowy mnie też ostatnio jakieś bóle głowy ........dlatego ide właśnie spać, bo mnie boli głowa ehh
Makucku nie ma zwierzątek, bo taka lipa się tam zrobiła....

Kochane wlazłam życzyć Wam samych udanych imprezek, miłego siedzenia w domku z połówkami i dzieciaczkami :-) i aby 2012 był lepszy niż 2011 i oby wszystkie marzenia i cele udało się zrealizować.. tego zyczymy Wam wszystkim z Zuzkiem i M.

edit:
dawidowe , dorisku a Wy macie odemnie kopsa za te dupki ;-)...na szczeście dzis w to nie wierzę, bo nie mam kaski, żeby aż tyle odesłać............

reklama
Witam sie Sylwestrowo
:dry: nawet jeszcze nie zdazyłam włosow umyc..Ale za to dzis swoetujemy przy prawie 9 kg indyku z jabłkami,sliwkami,orzechami i innymi pysznosciami.:-)

Nat moze za mało prania było w pralce?Bo czesto własnie dlatego wyjezdza albo jest nierowno ustawiona i stoi na krzywej powierzchni.

Ja pewnie sie jeszcze pojawie na bb dzisiaj ;-)

Szampanskiej zabawy tym co beda imprezowac w wiekszym gronie i tym co beda we dwoje;-)!!!!!!!!!!!!

witam dziwczynki ja tylko na chwilkę :) właśnie dzowniło do mnie jakieś dziecko z kraśnika nad dunajcem, mówić że znalazło telefon a tam jest między innymi mój numer telefonu, tak więc może uda się odebrac jeszcze zgubę. Ja z tamtych stron nikogo nie znam więc zostaje, któraś z was. Pozdrawiam was bardzo gorąco i udanych imprezek sylwestroych :) Oraz szczęśliwego nowego roku dla was i waszych maluszków :)

Sariska, ja w Twoim imieniu im odpiszę, to znaczy Doriskowi, bo telefonu do Dawidowe nie mam (a trzeba to uzupełnić, oj trzeba!) ale wstawię jej tak z 10 "reniferków" więcej hehehe ;-)
Moriam, współczuję migren!

ŻYCZĘ WAM ABY W NOWYM 2012 ROKU ZAWSZE BYŁ CZAS NA:
1) POGADUCHY Z KOLEŻANKAMI NA BB,
2) RELAKS PRZY ULUBIONYM ZAJĘCIU (PATRZ: PUNKT 1)
3) WSZYSTKO CO NAJLEPSZE (PATRZ: PUNKT 1)

Sheeney dzięki! A w łazience może być nierówna powierzchnia? Bo za mało prania to na pewno nie, bo tak się robi teraz cały czas.
W ogóle ta pralka się ciągle psuje i chyba sobie kupię nową, taką z od góry wkładanym praniem.
Ma któraś z Was i może coś polecić?
Dobranocka super życzenia :-)
Frog dzięki za życzenia, ale mogłaś chociaż kilka słów co u Was

Natolin, ja właśnie słyszałam, że te pralki ładowane od góry częściej tak właśnie chodzą po łazience... My mamy zwykłą i jest OK, ale mama ma taką od góry ładowaną i musi ją przytrzymywać.

Witajcie SYLWESTROWO !
Korzystam z chwili, aby życzyć wam wspaniałego roku 2012, szampańskiej zabawy ( bez względu na jej rozmiar), oraz wszelkiej pomyślności i zdrówka !

Niestety nie nadrobię zaległości :(
Zuza złapała rota wirusa i wczoraj wieczorem wylądowaliśmy w szpitalu na kroplówce. Nie czekałam, aż zacznie lecieć mi przez ręce, więc na noc wróciliśmy do domu. Niestety od rana znowu wymioty i biegunka :no: nie wiem, jaka czeka nas noc sylwestrowa. Od rana udało mi się w nią wlać 400ml wody, bo jeść nie chce.

Ja tak na szybko bo idę jeść obiad

Nat na bank pralka stoi krzywo trzeba ja dobrze ustawić najlepiej przy użyciu poziomicy albo prościej weź mała piłeczkę postaw na środek nie moze uciekać na żadna stronę jak masz koleczka na dole to pokrec nimi a jak nie to podłoże coś pod nią zeby była prosto

Pózniej wpadne

reklama
Maga dużo zdrówka dla Zuzi.
Sarisa oby po drzemce ból głowy minął.
Nat z pralką moich rodziców było podobnie. Jeszcze ją mają, ale nie wiem czy tak lata po łazience. Może pranie nierówno się rozłożyło. My mamy nową pralkę i tak nie lata. A ona tak się przemieszcza przy wirowaniu czy też jak pierze?
Ragna nie pomogę, ale na razie nie martwiłabym się, chyba, że zacznie się to regularnie zdarzać.

Wypiłam sobie fervex i czuję się gorzej niż przed. Musiałam się drzemnąć, bo tak oczy mi się kleiły.

Do góry