reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

P.S.
CONCITA głośnięte ;-)
DORISKU bosz co za babsztyl z tej pediatry :crazy::angry: nie przejmuj się nic a nic. a wyjazdu w góy zazdroszczę (chociaż nigdy w takowych nie byłam :zawstydzona/y:) ale tu bardziej chodzi o sam fakt wybycia z domu. Zresztą pewnie rozumiesz ;-)
CZARODZIEJKA, KANIA, KASIS, KROMA, ROXI zdrówka dla Waszych dzieciów (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :confused::-()

i tyle na razie :*

reklama
Aha, i o co chodzi z lista obecnosci? Wywolasz wszystkich nieobecnych?
Taki jest plan ;-)

Eliza,a juz myslałam,ze imprezujemy razem i przestraszyłam sie,że nic w domu nie mam:-D
no coś Ty!? Beti! tak nie można :-p
a ja właśnie robię ciasto i jak się upieczę to będę robić drugie:-)
nie no podziwiam :-)

z reddsem żurawinowym u boku
a u mnie znowu nie było :no:

Z gorszych,to ta,że Maksio właśnie przed chwila zwalił mi i wytłukł połowe naczyń...:-(
o kurcze :baffled:

ja chyba dzisiaj się położę znowu wcześnie spać

HAPPY jakim cudem? nie zauwazył ich czy cuu?
NAT u nas na osiedlu jest tylko w JEDNYM sklepie. i tym razem zapas zrobiłam co by potem nie biegać i nie szukać ;-) gdybyś bliżej mieszkała to chętnie bym Ci jednego osobiście do domu dostarczyła a tak ooo :-(

Bry na wieczór wszystkim:-)

gratki suwaczkowe dla Strip,Dawidowe,Elwirki,Baski i ich dzieciaczków.

Dziulka cieszę się że ci się ta nowa praca podoba,i gratuluje tylu raczków Leane
Eliza w moich stronach tak dla żartu się mówi że jak głowa boli to dooopa rośnie.Co do teściowej to widzę że fajna babka,moja też Lenkę uwielbia bo jak narazie to pierwsza wnuczka ale koniecznie by chciała dyrygować ale się nie daję,a Teścia nie poznalam wiec nie wiem jak to jest mieć teścia.
natolin ja z mamą nie bardzo o co mam się spierać bo moja mama należy do osób co to twierdzą że czasem lepiej przemilczeć pewne sprawy,owszem zdaży nam się wymiana zdań i niezgadzanie się w niektórych kwestiach ale to pikuś,a ja znowu jestem taką osobą że najpierw mówie a potem myśle i to moja wada a może nie zależy jak kto na to patrzy.
happybeti chyba bedziesz musiala jej tą piżamę dać już,bo skoro ona ją tak kocha:-) i super że już śpi oby dluuuuugo:-)
doris głupia ta lekarka tyle powiem.
mamaagusi to podeslij jedno ciasto do mnie bo ja beztalencie jestem

A my dziś do 8 spalyśmy,ogolnie dzionek super bo pogoda też super.no i nie wiem co wiecej napisać.

Makuc kochana jesteś :-) ja sobie jutro też chyba zrobię zapas - o ile jeszcze będzie w sklepie w którym wcześniej kupowałam :baffled:
Ikaa mi do osób, które bardzo dobrze znam też niestety zdarza się przeważnie powiedzieć coś zanim pomyślę

Witam sie

Mam chwilke, bo M wybyl, dzieci spia, po intensywnym tygodniu, mysle ze juz po wszytskim i powoli dojde do siebie, powoli, bo jutro czeka mnie calonocne pubowanie i w sb troche umarta bede, ale co tam, damy rade hehe.

Zaraz cos poczytam co u was, ale nie wiem czy dam rade juz odpisac, bo padam na paszcze i chetnie bym poszla spac, ale spac nie pojde bo sama nie umiem i bede sie meczyc przez pol nocy...

reklama
Do góry