reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Mój okruszek właśnie usnął. Zauważyłam że żeby zasnął po mleku wieczornym od razu to może spać maksymalnie do 16 bo potem trzeba chwilę dłużej poczekać aż mu się zacznie chcieć spać:-).
Jutro wybywamy do południa z Łukaszem na miasto pobuszować trochę. Ciekawe czy dziecko mi na to pozwoli:-). Chciałabym do dwóch ciucholandów wpaść, mam nadzieję że się uda!
rysia85 współczuję bolesnej miesiączki. Ja miałam pierwszą po porodzie a zarazem ostatnią w kwietniu.
czarodziejkaM- bardzo mi przykro z powodu problemów z którymi borykałaś się przez ostatnie dni z mężem, mam nadzieję że sytuacja się wyklaruje i będzie dobrze. Tulam.

Rzeczywiści pustki tutaj.
No a ja głodna jestem a nie ma nic w domu co chciałabym zjeść:-D.

reklama
Oliwka w kąpieli więc mam chwilkę, Rysia współczuję @, ja przy tym pić jakoś nie mogę bo jeszcze bardziej boli. Mała_mi udanych zakupów Wam życzę. Kasis każda pomoc się przyda :-). Kroma, Mamaagusi to Wasze szkrabki już zapadły w nocny sen? a jedzą jeszcze później? Makuc, Happy cosik cichooo ale może później się atmosfera ożywi jak wszystkie mamusie położą swe pupilki spać. Ja dziś redsem będę się raczyć, bo chodzi za mną od wczoraj i tak się na mnie patrzy i mówi "wypij mnie" więc skusi mnie dziś na pewno, zmykam na razie, może będę później :-)

Moja padła ,ale nie od razu.Po kąpieli i butli jeszcze chwilę przewracała się w łóżeczku.I u nas tak samo,jak u Małej Mi- jak za długo pośpi po południu,to potem szaleństwo do 22:baffled:.Za to mi brakuje tych dzremek poobiednich,bo o tej porze to ja padam na pysk po takim dniu,więc nie wiem,czy się dzisiaj jeszcze dowiem,czy coś nowego się "urodziło" u nas na BB:)

MALA MI jak to nie miałaś miesiączki od kwietnia?? o czymś nie wiemy ;-)
mój też ma tak z drzemką, ale jeśli po 16 ma drzemkę to idzie spać przed 21, a jak nie ma to przed 20 i do 8 rano już nic nie je.

Dziewczęta ja korzystam z internetu u siostry więc tylko czasem będę pisała i odpowiem na PW jak tylko któraś coś napisze - przepraszam ale nie mam dostępu do internetu bezpośredniego.
Pozdrawiam i życzę miłej nocki moja pociecha śpi ale się wierci i co chwila "niam niam" - woła więc musze z nią iść się położyć do siebie już a starszy sobie czyta :) pewnie też niedługo uśnie.
Dobranoc wszystkim

rysia- współczuję @, dobrze że % działają, też bym martini wypiła :) ja jak dostałam pierwszą po odstawieniu od piersi to miałam takie skurcze jakbym dziecko miała zaraz urodzić, a potem znowu tydzień po i mam już ponad dwa tyg. czuję się jak w połogu.

może mała mi ma nie regularne :)

kania- mój nie je w nocy, teraz się przebudził na picie i znowu zasnął, w nocy jeszcze się obudzi z 3 razy żeby się napić, ale jeść nie chce za bardzo, czasem jak się mocno wierci często wybudza to głodny jest i mu robię, za to budzi się przed 6tą głodny i wyspany. W ciągu dnia śpi z 3 razy tak po godzinie, czasem jedna drzemka trwa 1,5.

...a ja się solidaryzuję z Nat w kwestii przeziębienia...chyba Amelka mnie zaraziła katarem.Ale jej już przeszedł prawie całkiem,a mnie głowa boli,oskrzela i czuje,że mam gorączkę(gdzie tam chciałoby mi się mierzyć;)),chyba łykne Ibum i do łóżeczka...tylko jeszcze Niuni herbatkę zrobię,to może da się oszukac i nie obudzi mnie jak dziś o 4.30...
Chciałam z Wami posiedzieć,zwłaszcza,że luby za niedługo wraca,ale nidyrydy...:(((.Dobrej nocki,kochane.Dla Was i Dzieciaczków.

reklama
efa, monimoni super, że spotkanko się udało i dzieciaczki się poznały....bardzo żałuję, że żadna z mam nie mieszka w okolicach zielonej góry bo chętnie bym się spotkała o ile któraś miałaby ochote:)
happybeti dzięki za odzew dot.Sparrow na głównym i danie szansy mamuśkom które nie mają dostępu na zamknięty wątek:) zdrówka życzę!!!!!
dorisday tak trzymać!
mała mi ciekawa sprawa z tymi Twoimi teściami:)
rysia współczuję bolącej @...ja póki co jeszcze nie dostałam bo dalej karmię i wcale za nią nie tęsknię:)

Do góry