reklama
kroma
Fanka BB :)
witam,
Happy- Young Chata
czarodziejka- gratulacje I Strip dla ząbka
a te maluszki co chorują niech zdrowieją, bo szkoda że się męczą. Mój też coś nie mrawy, ryczy ciągle, teraz śpi ufff
Ja też na moment i Wesołych Świąt dla wszystkich.
Happy- Young Chata
czarodziejka- gratulacje I Strip dla ząbka
a te maluszki co chorują niech zdrowieją, bo szkoda że się męczą. Mój też coś nie mrawy, ryczy ciągle, teraz śpi ufff
Ja też na moment i Wesołych Świąt dla wszystkich.
jezdem i ja ......... zmeczona jak fix-mimo tylu rąk do pomocy, ale to tu coś trzeba zrobić, to tu coś trzeba kupić. Do tego wizja tych chrzcin, zostawienia Zuzka ojjjj. Bylismy u lekarza i dostalismy taki syrop,zeby wiecej kaszlała(i to było zamierzone --ehh) jest zmiana osłuchowo jakiś pęcherzyk(nie wypytywała, ale jest ok),tylko na spacerki możemy jak bedzie ciepło i bezwietrznie , a na to się chyba nie zapowiada.
Sheney supcio, ze mały Tomcio juz ok
Roxi,Dziulka,Elona,Emiś udanych chrzcin
Happi u nas też jest śniadanko plus zimna płyta hehe obiadek na drugi dzień .........
Idus oj tam nie zorganizowane poprostu wolimy myslec też o sobie, a nie tylko dom,dziecko,maż itp..
Zegnam się .
Pewnie wpadnę tu do Was w poniedziałek . Zyczymy Z Zukiem i Daddym i białym włochatym psiskiem Wesołych Swiąt a najważniejsze zdrówka i jeszcze raz zdrówka i tego czego każda z Was pragnie .....
Sheney supcio, ze mały Tomcio juz ok
Roxi,Dziulka,Elona,Emiś udanych chrzcin
Happi u nas też jest śniadanko plus zimna płyta hehe obiadek na drugi dzień .........
Idus oj tam nie zorganizowane poprostu wolimy myslec też o sobie, a nie tylko dom,dziecko,maż itp..
Zegnam się .
Pewnie wpadnę tu do Was w poniedziałek . Zyczymy Z Zukiem i Daddym i białym włochatym psiskiem Wesołych Swiąt a najważniejsze zdrówka i jeszcze raz zdrówka i tego czego każda z Was pragnie .....
Kasia33
Fanka BB :)
Hejka
Wpadam tylko na chwilunie.
Życzę Wszystkim zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt.
Buziaki.
Wpadam tylko na chwilunie.
Życzę Wszystkim zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt.
Buziaki.
wpadam na chwilke aby zyczyc wam wszystkiego naj z okazji swiat przedewszystkim zdrowia bo to najwazniejsze!!!!!
wszystkim swietujacym miesiecznice mega gratki
dla chrzczonych maluszkow duze buziaczki z tej okazji
dla chorowitek maluszkow i mamusiek duuuzo zdrowka!!
dla szczerbolow mega gratki
zreszta dla wszystkich buziaki
u nas nadal zletemp juz 2 tygpo swietach idziemy znowu do lekarza
wszystkim swietujacym miesiecznice mega gratki
dla chrzczonych maluszkow duze buziaczki z tej okazji
dla chorowitek maluszkow i mamusiek duuuzo zdrowka!!
dla szczerbolow mega gratki
zreszta dla wszystkich buziaki
u nas nadal zletemp juz 2 tygpo swietach idziemy znowu do lekarza
Życzenia świąteczne już składałam,dziś jeszcze tylko gratki suwaczkowe:-).
Pół roczku dziś kończy
Adaś,
siedem miesięcy
Przemuś
Silve,Nice- Dla Was i Waszych Dzieciaczków wszystkiego naj,naj,naj w tym radosnym dniu:-)
A ja w trakcie pakowania się ,bo za jakies 2 godzinki ruszamy do Rodziców:-).Miłego świątecznego dnia wszystkim:-):-):-).
Roxannka,Dziulka,E-lona,Emiś- Wam pięknych chrzcin życzę:-)
Pół roczku dziś kończy
Adaś,
siedem miesięcy
Przemuś
Silve,Nice- Dla Was i Waszych Dzieciaczków wszystkiego naj,naj,naj w tym radosnym dniu:-)
A ja w trakcie pakowania się ,bo za jakies 2 godzinki ruszamy do Rodziców:-).Miłego świątecznego dnia wszystkim:-):-):-).
Roxannka,Dziulka,E-lona,Emiś- Wam pięknych chrzcin życzę:-)
Ostatnia edycja:
Kania78
...
Dzień dobry :-)
Silve, Nice mega wielkie gratki suwaczkowe dla Was i Waszych Słoneczek.
Dziulka, E-lona, Emiliab, Roxannka udanych i niezapomnianych chrzcin Wam życzę.
Happybeti i innym mamusiom życzę również bezpiecznych świątecznych podróży :-)
Dziś miałam pobudkę punkt 5:00, męża wysłałam do kościoła a ja zostałam z Oliwką, zasnęła przed chwilą :-)
Pogoda paskudna, a miało być tak pięknie...
Nie mam na to wpływu, zmykam życząc smacznego jajeczka, kiełbaski i czego tam jeszcze...
Pochwalę się - rafałek powstał wczoraj o 6 rano a sałatka o 8 :-)
Silve, Nice mega wielkie gratki suwaczkowe dla Was i Waszych Słoneczek.
Dziulka, E-lona, Emiliab, Roxannka udanych i niezapomnianych chrzcin Wam życzę.
Happybeti i innym mamusiom życzę również bezpiecznych świątecznych podróży :-)
Dziś miałam pobudkę punkt 5:00, męża wysłałam do kościoła a ja zostałam z Oliwką, zasnęła przed chwilą :-)
Pogoda paskudna, a miało być tak pięknie...
Nie mam na to wpływu, zmykam życząc smacznego jajeczka, kiełbaski i czego tam jeszcze...
Pochwalę się - rafałek powstał wczoraj o 6 rano a sałatka o 8 :-)
sugar_and_spice
matka Króla
Witam się świątecznie :-)
Cycamy z Artkiem, Tata Artka pakuje furmankę i przy dobrych wiatrach około 9 ruszymy w drogę :-)
Miłego i dobrego dnia :-)
Cycamy z Artkiem, Tata Artka pakuje furmankę i przy dobrych wiatrach około 9 ruszymy w drogę :-)
Miłego i dobrego dnia :-)
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Witam sie z rana :-)
małż jeszcze chrapie więc mam czas zanim polece do kuchni przygotowywać śniadanko wielkanocne :-) Isia już swoje zjada bo właśnie dorwała sie do mojego kapcia i każda próba odebrania go kończy sie mega płaczem..ehh niech jej bedzie w końcu trzeba wszystkiego w życiu spróbowac
Silve, Nice gratki suwaczkowe
Dziulka, E-lona, Emiliab, Roxannka udanych i niezapomnianych chrzcin !
małż jeszcze chrapie więc mam czas zanim polece do kuchni przygotowywać śniadanko wielkanocne :-) Isia już swoje zjada bo właśnie dorwała sie do mojego kapcia i każda próba odebrania go kończy sie mega płaczem..ehh niech jej bedzie w końcu trzeba wszystkiego w życiu spróbowac
Silve, Nice gratki suwaczkowe
Dziulka, E-lona, Emiliab, Roxannka udanych i niezapomnianych chrzcin !