reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziewczynki zdrowych i spokojnych świąt

dalmatek581jp9.gif

Załączniki

• dalmatek581jp9.gif
    dalmatek581jp9.gif
    99,9 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
reklama
witam,
Happy- Young Chata
czarodziejka- gratulacje I Strip dla ząbka

a te maluszki co chorują niech zdrowieją, bo szkoda że się męczą. Mój też coś nie mrawy, ryczy ciągle, teraz śpi ufff

Ja też na moment i Wesołych Świąt dla wszystkich.

jezdem i ja ......... zmeczona jak fix-mimo tylu rąk do pomocy, ale to tu coś trzeba zrobić, to tu coś trzeba kupić. Do tego wizja tych chrzcin, zostawienia Zuzka ojjjj. Bylismy u lekarza i dostalismy taki syrop,zeby wiecej kaszlała(i to było zamierzone --ehh) jest zmiana osłuchowo jakiś pęcherzyk(nie wypytywała, ale jest ok),tylko na spacerki możemy jak bedzie ciepło i bezwietrznie :( , a na to się chyba nie zapowiada.
Sheney supcio, ze mały Tomcio juz ok:)
Roxi,Dziulka,Elona,Emiś udanych chrzcin :)
Happi u nas też jest śniadanko plus zimna płyta hehe obiadek na drugi dzień .........
Idus oj tam nie zorganizowane poprostu wolimy myslec też o sobie, a nie tylko dom,dziecko,maż itp..

Zegnam się .
Pewnie wpadnę tu do Was w poniedziałek . Zyczymy Z Zukiem i Daddym i białym włochatym psiskiem Wesołych Swiąt a najważniejsze zdrówka i jeszcze raz zdrówka i tego czego każda z Was pragnie .....

wpadam na chwilke aby zyczyc wam wszystkiego naj z okazji swiat przedewszystkim zdrowia bo to najwazniejsze!!!!!
images[2].jpg

wszystkim swietujacym miesiecznice mega gratki:)
dla chrzczonych maluszkow duze buziaczki z tej okazji:)
dla chorowitek maluszkow i mamusiek duuuzo zdrowka!!
dla szczerbolow mega gratki:)
zreszta dla wszystkich buziaki:)

u nas nadal zle:(temp juz 2 tyg:(po swietach idziemy znowu do lekarza:(

Życzenia świąteczne już składałam,dziś jeszcze tylko gratki suwaczkowe:-).
Pół roczku dziś kończy
Adaś
,
siedem miesięcy
Przemuś
Silve,Nice- Dla Was i Waszych Dzieciaczków wszystkiego naj,naj,naj w tym radosnym dniu:-):tak:
A ja w trakcie pakowania się ,bo za jakies 2 godzinki ruszamy do Rodziców:-).Miłego świątecznego dnia wszystkim:-):-):-).
Roxannka,Dziulka,E-lona,Emiś- Wam pięknych chrzcin życzę:-)
bilde.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Silve, Nice mega wielkie gratki suwaczkowe dla Was i Waszych Słoneczek.

Dziulka, E-lona, Emiliab, Roxannka udanych i niezapomnianych chrzcin Wam życzę.

Happybeti i innym mamusiom życzę również bezpiecznych świątecznych podróży :-)

Dziś miałam pobudkę punkt 5:00, męża wysłałam do kościoła a ja zostałam z Oliwką, zasnęła przed chwilą :-)
Pogoda paskudna, a miało być tak pięknie...
Nie mam na to wpływu, zmykam życząc smacznego jajeczka, kiełbaski i czego tam jeszcze...
Pochwalę się - rafałek powstał wczoraj o 6 rano a sałatka o 8 :-)

reklama
Witam sie z rana :-)

małż jeszcze chrapie więc mam czas zanim polece do kuchni przygotowywać śniadanko wielkanocne :-) Isia już swoje zjada bo właśnie dorwała sie do mojego kapcia i każda próba odebrania go kończy sie mega płaczem..ehh niech jej bedzie w końcu trzeba wszystkiego w życiu spróbowac :-D

Silve, Nice gratki suwaczkowe

Dziulka, E-lona, Emiliab, Roxannka udanych i niezapomnianych chrzcin ! :-D

Do góry