reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
eeeeeeee, mówię ci że będzie ok))))))) i tego życzę))))))))))
IDUS no ciooo jakbys widziala jak malutka spi i jak ma zacisniete oczka to szok... a zaraz niedobry tatus wyciagnie dziecie z wyra na butle z kaszkapp jak dzisiaj ja kapal to lazienka plywala... jeden pisk i hihot oboje szczesliwi wyszli
a jak wczoraj po kosciele gadalismy z przyszlym chrzestnym Leane ze musimy isc do spowiedzi to moj maz wyjechal z tekstem ze jak ksiadz nas zobaczy to wywiesi kartke " out to lunch")))) normalnie sie zlalam))ale tak na serio... ku nieszczesciu gosci bede nie tylko czytac slowo Boze po francusku ale kurna psalm spiewac.... i tu sie obawiam...bo przed wyjsciem do kosciola zaplanowalismy apéritif (czyli takie dwa szybkie kielony i zagrycha) wiec nie dosc ze moj glos sie nadaje do BALETU to jeszcze jak chlapne male co nieco to bedzie niezly zlew))) ludzie wyjda powietrze lapac na ulice z wrazenia jak zaczne piac!!!! ale cooooooooooooooooo tam miejscowke w niebie trza se zaklepac nie??
I TYM ZAJEBISCIE OPTYMISTYCZNYM AKCENTEM MOWIE DO JUTERKA :**************************
a jak wczoraj po kosciele gadalismy z przyszlym chrzestnym Leane ze musimy isc do spowiedzi to moj maz wyjechal z tekstem ze jak ksiadz nas zobaczy to wywiesi kartke " out to lunch")))) normalnie sie zlalam))ale tak na serio... ku nieszczesciu gosci bede nie tylko czytac slowo Boze po francusku ale kurna psalm spiewac.... i tu sie obawiam...bo przed wyjsciem do kosciola zaplanowalismy apéritif (czyli takie dwa szybkie kielony i zagrycha) wiec nie dosc ze moj glos sie nadaje do BALETU to jeszcze jak chlapne male co nieco to bedzie niezly zlew))) ludzie wyjda powietrze lapac na ulice z wrazenia jak zaczne piac!!!! ale cooooooooooooooooo tam miejscowke w niebie trza se zaklepac nie??
I TYM ZAJEBISCIE OPTYMISTYCZNYM AKCENTEM MOWIE DO JUTERKA :**************************
Ostatnia edycja:
Ida Sierpniowa
eeeee, a o podkładzie nie myslałaś? największe gwiazdy estrady śpiewają z playback'u to ty nie mozesz???nagrasz przed aperitifem i będzie gitwidzisz, sposobów sie parę znajdzie:-)choć pewnie ja bym cię wolała posłuchać śpiewającą po tym driniaku na żywo
ancze
Zaciekawiona BB
Dziulka jak nagrasz to dzieło sztuki nie omieszkaj się pochwalić hehe a mój małż nie kąpie Filipa-mówi, że się boi bo jest niedelikatny..
Ida a co to ten skok? (zielonego pojęcia ehh)
no i na Filipczaka też chyba wpływa księżyc..chociaż jedna pobudka 5 minut temu była, bo ten baran nie kot biega z maskotką i przyfanzolił z łoskotem w krzesło..
no i na Filipczaka też chyba wpływa księżyc..chociaż jedna pobudka 5 minut temu była, bo ten baran nie kot biega z maskotką i przyfanzolił z łoskotem w krzesło..
ulisia
chustomama :)
ULISIA kurcze, co Ty tu robiłaś już od kwietnia 2005?? ;-) toż to chyba w LO jeszcze byłyśmy ;-)
hehe... ja już nie miałam 20 lat i byłam chyba na drugim roku studiów... i nawet nie pamiętam, po co wtedy, ale wiem, że sporo przed swoją ciążą szukałam mam z maleństwami do badań naukowych - ponieważ zajmuję się zawodowo zdolnościami muzycznymi dzieci
PS. Teściowa pojechała, koszulka "nie jest mi zimno" spełniła swoją rolę :-)
Ida Sierpniowa
no, skok rozwojowy, ... to cuś kiedy nasze maluchy przyswajają nowe umiejętności i z tej radości dają w dooopę rodzicom swoim zachowaniem;-)Dziulka jak nagrasz to dzieło sztuki nie omieszkaj się pochwalić hehe a mój małż nie kąpie Filipa-mówi, że się boi bo jest niedelikatny..
ulisia, mina teściowej musiała byc bezcennapowiedz że nagrałaś jej reakcję, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssss
reklama
czarodziejkaM
Ja jeszcze na chwilkę jestem,bo też zaraz uciekam do łóżeczka
Miniu w ostatniej chwili - gratki suwaczka!
Mała_Mi mam nadzieję,że z Łukaszkiem szybko się poprawi i życzę wam tego z całego serca,głowa do góry!
Padam,zasypiam,uciekam paaaaaaaaa
Miniu w ostatniej chwili - gratki suwaczka!
Mała_Mi mam nadzieję,że z Łukaszkiem szybko się poprawi i życzę wam tego z całego serca,głowa do góry!
Padam,zasypiam,uciekam paaaaaaaaa
Ostatnia edycja: