reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
SUGAR dawaj fote sukni slubnej bo umieram z ciekaw<osci:)

IDUS mniej wqrwa bo to pieknosci szkodzi:)

mojej już nic nie zaszkodzi;) dzisija odkryłam że mam takie kurze łapki od śmiania sie że masakra, ale śmiać się przestać nie zamierzam:-D

sugar, strip,
tak jak doris pisze jest jedynym chyba rozwiązaniem, inaczej to chyba tylko farmakologia:/
nat, ty kobieto to szalejesz z tymi postami;)
doris, instrukcja 1smilemana działa cuda;))) a że tak zapytam: naturalny kolor włosów u Pani jaki? bo jak "wiadomy" to zapraszamy z dziulencją do klubu:-D

spadam oglądać dalej film;)
:*

Próbowałam poczytać co naskrobałyście ale z przymknietymi oczami trudno trochę... :-):-D ale mi się oczy kleją. masakra jakaś! a mały ciągle sie kręci, mam nadzieję, że mi się nie rozbudzi całkowicie... :wściekła/y:

Z ta rejestracją na stronie bebilona to ja chyba narobiłam zamętu :zawstydzona/y: kiedyś się rejestrowałm na wszystkich tego typu stronach i wszędzie się podawało adres i byłam pewna że na bebilonie też... A teraz tam weszłam i rzeczywiście adresu nie chcą :zawstydzona/y: :sorry: tak więc skąd ta paczka???? :confused2:

A co do porodu: Ja rodziłam nad ranem ale całą noc miałam bóle krzyża i do tego wymiotowałam więc nie spałam i po porodzie spać mi się wogóle nie chciało :shocked2: zamiast przespać się trochę to czekałam aż mi małego przywiozą. Dziewczyna co ze mną leżała ciągle mi powtarzała "wykorzystuj na spanie każdą chwilę jak tylko mały zaśnie" ale gdzie tam jak ja spać nie mogłam bo tak byłam zafascynowana małym :-):-p aaaa i jeszcze pamiętam, że ta dziewczyna sama wróciła na oddział po porodzie więc ja tez tak chciałam i prawie zemdlałam :-p a potem kroplówki na wzmocnienie dostawałam bo za dużo krwi straciłam i cały dzień z łózka wstać nie potrafiłam...

sarisa ja oczywiście też zagłosowałam :-)

zmykam spać...

Kochane dziekuje Wam wszystkim za te slowa otuchy !!!
Co do problemow zdrowotnych Majki chcialabym sie z Wami podzielic ale na pewno nie na otwartym forum jest to dla mnie nadal zbyt osobiste.

Nic sie na forum nie zmienilo.... za Wami nadazyc po prostu sie nie da!!! Jak wy znajdujecie czas???
Ja mam wrazenie ze czas mi ucieka miedzy palcami, Majka mi z rak nie schodzi co za wygodnicka panna z niej...

I jeszcze jedno pytanko nie dam rady nadrobic forum czy mozecie sie podzielic waszymi doswiadczeniami z wproeadzaniem nowych pokarmow??
Majka pluje dalej niz widzi wszystkim co nie jest mlekiem, kaszka bleeeeeee ,deserki bleeeee, marchewka bleeeeeee
i co robic????
Czekac bo nie jest jeszcze gotowa?
Probowac do skutku
Czy moze gotowac samemu wszystko bylo ze sloiczkow?

Witamy się :-) Słońce piękne, tylko na moim termometrze coś się popierdoczyło i -23 pokazuje...

doris czyli odciągać tylko nadmiar? Chce skończyć karmienie do 1 maja, zostawić tylko wieczorne- jeśli się da. Słyszałam, że mniej więcej 1 karmienie tygodniowo powinno się "wykańczać".

cambria miło :-)

A my wstaliśmy sobie o 7.24 i właśnie cycamy. Zaraz czas na zabawę i poranną toaletę :-) Ze spaceru dooopa...
Miłego dnia :-)

Kochane dziekuje Wam wszystkim za te slowa otuchy !!!
Co do problemow zdrowotnych Majki chcialabym sie z Wami podzielic ale na pewno nie na otwartym forum jest to dla mnie nadal zbyt osobiste.

Nic sie na forum nie zmienilo.... za Wami nadazyc po prostu sie nie da!!! Jak wy znajdujecie czas???
Ja mam wrazenie ze czas mi ucieka miedzy palcami, Majka mi z rak nie schodzi co za wygodnicka panna z niej...

I jeszcze jedno pytanko nie dam rady nadrobic forum czy mozecie sie podzielic waszymi doswiadczeniami z wproeadzaniem nowych pokarmow??
Majka pluje dalej niz widzi wszystkim co nie jest mlekiem, kaszka bleeeeeee ,deserki bleeeee, marchewka bleeeeeee
i co robic????
Czekac bo nie jest jeszcze gotowa?
Probowac do skutku
Czy moze gotowac samemu wszystko bylo ze sloiczkow?
Wg mojego lekarza jeśli dziecko pluje wszystkim to jeszcze zaczekać troszkę, albo dodawać do tych pokarmów trochę mleczka. Wtedy jak poczuje znany smak może i jej zasmakuje. A gotować samemu też spróbuj, a nóż widelec będzie lepsze? :)
Buziaki pozdrawiam!

Witamy się :-) Słońce piękne, tylko na moim termometrze coś się popierdoczyło i -23 pokazuje...

doris czyli odciągać tylko nadmiar? Chce skończyć karmienie do 1 maja, zostawić tylko wieczorne- jeśli się da. Słyszałam, że mniej więcej 1 karmienie tygodniowo powinno się "wykańczać".

cambria miło :-)

A my wstaliśmy sobie o 7.24 i właśnie cycamy. Zaraz czas na zabawę i poranną toaletę :-) Ze spaceru dooopa...
Miłego dnia :-)

U nas -15 i już jest lodówka! Na razie na szczepienie chyba nie idę, co dziewczyny? Do 11 mam czas żeby ruszyć, oby zrobiło się cieplej, bo w sumie do jakiej temperatury można wyjść z dzieckiem? Tym bardziej na szczepienie?

Sugar, rezygnuj powoli z dziennych karmień. Jeden posiłek zamień mm a jak cycki rady nie dają to odciągnij tylko trochę do odczucia ulgi.
Mi po 3 tygodniach takiego zamieniania zostało 1 nocne karmienie, a i z niego w końcu zrezygnowałam. To co odciągniesz to też przecież możesz mu dać więc w ostatecznym rozrachunku dziecko jeszcze troche na Twoim pobędzie :-)
Smoniq, Dawidowe chyba gdzieś pisała, że ugotowała sama i małej bardziej smakowało niż ze słoiczka (albo znowu pomyliłam osoby ;-) )
Możesz spróbować. A próbowałaś podać soczek ? Niektórzy lekarze twierdzą, że soczek to dobry i łagodny wstęp do nowych smaków.

reklama
Helou.
Jaka cisza z rana jak Natolinki nie ma.
U mnie noc super. Zapomniałam się pochwalić, że mój mężuś ma tydzień urlopu i teraz on w nocy opiekuje się Pawełkiem, także mam gicio:happy:.
Onesmile mój Paffcio odpukać grzczny i jakoś nie marudzi ale bywają też ciężżżżkie dni.
Dziulka szpile cudne.
Mamaagusi ja urodziłam Pawełka przed 22 i bardzo miła położna zabrała Go, powiedziała, że mamusia musi wypocząć i przynieśli mi dopiero 6. A ja i tak cała noc nie spałam, nasłuchiwałam czy synek nie płacze:tak:.Wogóle miałam takie szczęście, że jak rodziłam to byłam sama jedna na całym oddziale, dopiero rano następne kobietki przyjechały się rozpakowywać.
Miniu77 jak tan doooołek przeszedł już?
Kurde znów zimno i słońca niet, jak ja tego nie cierpię.

ah, wlasnie znalazlam buty,ktore swietnie by sie nadawaly do mojej slubnej wizji, ale cena...chyba trzeba wizje zmienic:))
Brishoes. Bridal shoes - najpikniejsze buty lubne Warszawa

Piękne są :)
Sorki za post pod postem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry