stripMYmind
Fanka BB :)
tez bym chciala znac odpowiedz...A ja mam dość karmienia piersią, ciągle ostatnio jakieś zastoje. Wie któraś jak przestać łagodnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez bym chciala znac odpowiedz...A ja mam dość karmienia piersią, ciągle ostatnio jakieś zastoje. Wie któraś jak przestać łagodnie?
SUGAR dawaj fote sukni slubnej bo umieram z ciekaw<osci
IDUS mniej wqrwa bo to pieknosci szkodzi
Wg mojego lekarza jeśli dziecko pluje wszystkim to jeszcze zaczekać troszkę, albo dodawać do tych pokarmów trochę mleczka. Wtedy jak poczuje znany smak może i jej zasmakuje. A gotować samemu też spróbuj, a nóż widelec będzie lepsze?Kochane dziekuje Wam wszystkim za te slowa otuchy !!!
Co do problemow zdrowotnych Majki chcialabym sie z Wami podzielic ale na pewno nie na otwartym forum jest to dla mnie nadal zbyt osobiste.
Nic sie na forum nie zmienilo.... za Wami nadazyc po prostu sie nie da!!! Jak wy znajdujecie czas???
Ja mam wrazenie ze czas mi ucieka miedzy palcami, Majka mi z rak nie schodzi co za wygodnicka panna z niej...
I jeszcze jedno pytanko nie dam rady nadrobic forum czy mozecie sie podzielic waszymi doswiadczeniami z wproeadzaniem nowych pokarmow??
Majka pluje dalej niz widzi wszystkim co nie jest mlekiem, kaszka bleeeeeee ,deserki bleeeee, marchewka bleeeeeee
i co robic????
Czekac bo nie jest jeszcze gotowa?
Probowac do skutku
Czy moze gotowac samemu wszystko bylo ze sloiczkow?
Witamy się :-) Słońce piękne, tylko na moim termometrze coś się popierdoczyło i -23 pokazuje...
doris czyli odciągać tylko nadmiar? Chce skończyć karmienie do 1 maja, zostawić tylko wieczorne- jeśli się da. Słyszałam, że mniej więcej 1 karmienie tygodniowo powinno się "wykańczać".
cambria miło :-)
A my wstaliśmy sobie o 7.24 i właśnie cycamy. Zaraz czas na zabawę i poranną toaletę :-) Ze spaceru dooopa...
Miłego dnia :-)
ah, wlasnie znalazlam buty,ktore swietnie by sie nadawaly do mojej slubnej wizji, ale cena...chyba trzeba wizje zmienic)
Brishoes. Bridal shoes - najpikniejsze buty lubne Warszawa