reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam się i ja:-)

Żeby nie było (najpierw się wytłumacze) ja też robię w domu to co muszę ale o gosposi wciąż marzę...nawet jeśli musiałabym po niej poprawiać bo niestety domowe obowiązki mnie przerastają. Nie lubię sprzątać (ale nie lubię też bałaganu), nie cierpie prasować itp.Natolin witaj w klubie piżamowym-ja też jeszcze latam w piżamie i też praktycznie nic nie zrobiłam a może powinnam powiedzieć zupełnie NIC!:-)
"Boże spraw by mi się chciało,tak jak mi się nie chce" bo dzisiaj w końcu muszę ogarnąć dom!!!;-)

Emiliab gratuluje suwaczka i wykorzystując okazję chwalę się swoim:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
emiliab, rysia85, gratuluję suwaczków, a Waszym dzieciaczkom ukończenia 3 miesięcy!

U nas pochmurno i przez to śpiąco. Oczywiście Olkowi spać się nie chce. A mnie trochę żołądek boli i się głupio śmieję, że złapałam rotawirusa (Oli wczoraj zaszczepiony, a wtedy łatwo złapać rota od kontaktu z wydalinami dzidziusia, więc obym nie wykrakała).

moj kupki nei zrobil a dostal laktuloze i rumianek, brzuszek wymasowalam nagrzalam lezal na brzusiu duzo.... pryka co chwila, ale kupe nie, a dzis rano tak sie rozdarl nic nie pomagalo, ze dalam czopa, ale kupy jeszcze nie bylo to juz 6 dzien. 11 szczepienie i wkoncu zarzadam jeszcze jednego usg brzucha niech jelitka sprawdza dokladnie....... martwie sie o niego.

Strip a próbowałaś tej herbatki ułatwiającej trawienie????

Dzisiaj to chyba dostane 6 z plusem za aktywność na forum:-):-) bo ściągam małej grę i cały czas do Was zaglądam :) + M na służbie to nie okupuje komputera.

ja wczoraj ogarnęłam mieszkanie, przyjście mojej mamy mnie zmobilizowało, bo czułam, że jak nie sprzątnę to się pokłócimy, bo ona jest pedantką i lubi sprzątać i nie rozumie jak mogła wychować takie dziecko jak ja :-D

:-( zdrowia życzę, mam nadzieję, że już wszystko OK. jednak z takimi maluszkami to trzeba być naprawdę wdzięcznym jeśli nie chorują.

reklama
emilab, rysia85 gratuluje suwaczków
Joli 77 -dużo zdrówka życzę
strip kurcze 6 dni bez kupki, biedulek się męczy, życzę aby mu się udało

co do sprzątania to też nie lubię prasować, gotować, a sprzątać zależy ale ostatnio jakoś brak mi czasu na porządne porządki

dzisiaj Bartuś spał pięknie od 23 do 7.30,już dwa dni bez 2 godzinnych pobudek w nocy:-) oby tak dalej

Do góry