dagisu
Fanka BB :)
Witam dziołuszki
Jakoś nie mam głowy na rozpisywanie! Ale jestem i to na bieżąco z Wami Mój maluch ma takie łaskoty że zanosi się ze śmiechu. Nie wiem czy to dobrze go łaskotać bo sama po sobie wiem że nienawidzę. Co o tym myślicie?
Piszecie o szczepieniach-my w przyszłym tygodniu ale nie wiem czy będzie nas stać Ten remont nas wykończy!
Mała mi czasami jak Ciebie czytam to wydaje mi się jakbym to sama pisała - podobne problemy! I jak pisze że mąż gra sobie, ja dostaje fioła na samą myśl gier!! Jestem zaborcza wiem!! A co do pracy małża to mój niestety jest za bardzo ufny i teraz jak to sam powiedział, że czuje się jakby go dwój niemców w du....pe jee...bało! Przepraszam za wyrażenie! Wczoraj jak mu powiedziała, co o tym myśle to mi powiedział że go zgnoiłam i była wieeeelka awantura:/ do tego przez ta jego prace mamy nawet problem z kredytem ech
Ren witaj gratuluje 31 tyg dawaj oczywiście znać jak już maleństwo niespodzianka sie urodzi
Dobranocka ja również gratuluję małżowi zdolnemu
Jakoś nie mam głowy na rozpisywanie! Ale jestem i to na bieżąco z Wami Mój maluch ma takie łaskoty że zanosi się ze śmiechu. Nie wiem czy to dobrze go łaskotać bo sama po sobie wiem że nienawidzę. Co o tym myślicie?
Piszecie o szczepieniach-my w przyszłym tygodniu ale nie wiem czy będzie nas stać Ten remont nas wykończy!
Beznadziejne jest to wszystko. W pracy męża robi się kicha. Przyjęli takiego nowego kolesia, który robi niby to samo co mój mąż, ale zamiast robić to co ma to bardziej dba o auta , myjąc je codziennie co dla mnie jest powalone ale to osobny temat. No i ten koleś zaczął się strasznie panoszyć, dziś na przykład nakrzyczał na mojego męża, potem tamten naskarżył dyrektorce na mojego męża i wyszło że mój mąż jest konfliktowy. A chcę dodać że ten koleś to mąż jednej pani kierownik. Tak więc widać czarno na białym że tzw plecy pomagają. Jestem tylko ciekawa czy robiąc to samo co mój mąż zarabia też takie marne grosze czy może więcej dzięki żoneczce. No a do tego wszystkiego mąż mój miał dziś stłuczkę. Ciekawa jestem jak zareagują w pracy, pewnie będą bardzo źli. No ale dali mojemu mężowi stare auto gdzie coś z hamulcami się dzieje, bo oczywiście temu nowemu trzeba było dać te lepsze którym mąż zawsze jeździł. Kurde przyszedł taki i się panoszy a przecież to mój mąż tam pracuje 4 lata......
Jestem zła i smutna. Boję się do tego że mąż będzie miał problemy z tego powodu, bo ostatnio przez tego nowego kolesia ciągle się obrywa mojemu mężowi, no a wiadomo ten nowy jest lepszy bo ustawiony zanim jeszcze pojawił się .....
Mała mi czasami jak Ciebie czytam to wydaje mi się jakbym to sama pisała - podobne problemy! I jak pisze że mąż gra sobie, ja dostaje fioła na samą myśl gier!! Jestem zaborcza wiem!! A co do pracy małża to mój niestety jest za bardzo ufny i teraz jak to sam powiedział, że czuje się jakby go dwój niemców w du....pe jee...bało! Przepraszam za wyrażenie! Wczoraj jak mu powiedziała, co o tym myśle to mi powiedział że go zgnoiłam i była wieeeelka awantura:/ do tego przez ta jego prace mamy nawet problem z kredytem ech
Ren witaj gratuluje 31 tyg dawaj oczywiście znać jak już maleństwo niespodzianka sie urodzi
Dobranocka ja również gratuluję małżowi zdolnemu