reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Gratuluję wszystkich udanych wizyt.

Właśnie dostałam maila z informacją o paradzie smoków w Krakowie (5-6 czerwca). Więcej możecie poczytać tutaj.

Emiliab jak po wizycie?

Ulisia gratuluję chłopaka. Kiedy ja się doczekam wiadomości kto u mnie w brzuchu siedzi?

Lolisza podobnie jak Ty mam piłkę z przodu i w sumie to mało co tyję na szczęście. Od 13 do 18 tyg 700g mi przybyło. Życzę udanego wypoczynku.

Lola33 gratuluję chłopca!

Mała_mi co się odwlecze to nie uciecze. :) A tak w ogóle to egzamin masz z interesującego przedmiotu. Płaczliwy wieczór miałaś, bo może za dużo masz teraz na głowie (sesja, praca) no i hormony też dają znać o sobie.

Dorisday gratuluję synka. Teraz musisz o siebie zadbać, żeby wyniki się poprawiły.

Sivle może wyjdź na spacer, przewietrz sie, dotleń i nauka lepiej będzie szła. U mnie w końcu nie pada (dziś tylko raz jakieś pół godz) i wreszcie mogłam wyjść na spacer z dzieckiem.
A ta tragedia w szpitalu okropna. Z takiego powodu boję się porodu sn i nie wiem czy nie lepsza będzie cesarka, bo u mnie po pierwszej cesarce raczej ryzyko komplikacji większe. Każdy poród ma swoje plusy i minusy i na razie nie nastawiam się na żadną opcję, ale boję się sn.

Monimoni napisz jak tam w szkole rodzenia było (jeśli Cię wpuścili).

Sugar_and_spice dobrze, że nic Ci nie jest. Mnie od wczoraj w nocy głowa boli, ale to chyba przez tą pogodę.

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki idę dziś pierwszy raz do szkoły rodzenia o ile mnie przyjmą, bo trochę się spóźniłam z zapisem.
O kurcze, to od którego tygodnia przyjmuja. ja też bardzo chcę iśc ale jeszcze nawet się nie rozglądałam. Myślałam, że spokojnie w czerwcu albo w lipcu pójdę...
Jak przyjdziesz z zajęć to napisz jak było ;)

Hej!!
Mam sprawny komputer!! Naprawili mi już. Ciężko pracowałam przez ostatni tydzień, musiałam apel przygotować. Wreszcie mam to za sobą i lecę za chwilkę go gina. mam nadzieję że da zwolnienie bo mi już ciężko jakoś i jestem przemęczona. Buziaczki. Miłego dnia!

Ewelw powodzenia na wizycie. Jak Ci nie będzie proponował zwolnienia to sama się upomnij skoro potrzebujesz.

Ktoś ostatnio pisał, że na ból głowy pomaga mocna herbata. Czy to ma być wersja gorzka czy może być słodzona? Gorąca czy chłodna tez może być?

Ostatnia edycja:
witam:))
ja wlasnie wrocilam z zakupow i kupilam truskaweczki!!!wieczorem na kolacej gofry z bita smietana i trskawkami hehehehe
a czuje sie juz lepiej. brzuszek mi sie nie napina wiec napewno bedzie ok:))a moje malenstwo juz tak buszuje w brzuchu ze z rana spac nie moge...kochane jest..

Też zjadłabym gofry. Póki co pochłonęłam pół czekolady z orzechami. Ciekawe czy maluch będzie teraz szalał.

Ewelw z jakiej okazji przygotowywałaś apel?

Jak ja dawno do Was dziewczyny nie zaglądałam aż miło teraz poczytac co tam sie u mam i maluszków pozmieniało :-D
Mój maluszek też już buszuje wieczorami w brzuszku :-) z czego taaaaaaaaaaaaaak bardzo sie ciesze i nie moge sie doczekac kolejnego usg.....

reklama
Witajcie!
Jestem po wizycie (E-lona dzięki za pamięć ;-)). Wszystko jest ok. Posłuchałam serduszka maleństwa (tętno 158 uderzeń):happy2:. Usg nie miałam.
Dostałam reklamówkę "prezentów" (do poczytania oraz próbki).
Jedyne, co zaniepokoiło moją lekarkę(i mnie też), to wynik badania moczu. Okazało się,że mam liczne szczawiany wapnia oraz pojedyncze krwinki czerwone:no:. Lekarka powiedziała mi,że to może być piasek w nerkach:confused:. Bardzo się zdziwiłam,bo nigdy nie miałam problemów z nerkami. Kazała więcej pić i siusiać, ale również powiedziała,że mam brać Urinal :no: .
No cóż, jutro zamawiam leki w aptece.
No i dostałam kolejne skierowanie na mocz i na test obciążenia glukozą (50 mg).:-)

Do góry