reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

oj siva przykro mi strasznie :(
dzisiaj sie dowiedzialam, ze moja bliska kolezanka, ktora miala termin 3 dni po moim wczoraj dowiedziala sie, ze serduszko przestalo bic.
ale mam dola...

reklama
No i już wiadomo na pewno że nigdzie nie polecimy...
Niby już byłam nastawiona że tak będzie ale i tak czuję się paskudnie...

E-lona o to całkiem niezły pomysł z tym odrębnym kanałem Tv!!!
Trzeba do Tv napisać żeby przemyśleli sprawę...;-)
Polacy chyba lubią takie rzeczy... Przyjęło by się napewno!!
Wiesz ja tez myślałam że moje zdanie wtej kwestii jest odosobnione ;-)

Ryba30 czyli jak narzie wskazanie na kolejnego forumowego mężczyznę ;-)
Gratulacje!!!

dorisday2512 oki jakby co to podam namiary ;-)
Ale mam ndzieję że tym razem lekarz okaże się w porządku!!!
Trzymam kciuki :tak:

Karen pskudny sen tak męczący psychicznie!!!
Ale niestety w ciąży to zazwyczaj takie koszmarne sny bywają...
Dobrze że można się obudzić i przekonać że to nie jawa...:tak:

Ulisia jesteś!! Czyli jednak nie przegapiłam Twoich postów ;-)
A dostałaś pv zdanymi ode mnie??
Bo już sama zgłupiałam... w skrzynce z wysłanymi wiadomościami nic nie mam...
I w końcu nie wiem czy to wysłałam czy nie :eek:

DOBRANOC!!
a może już DZIEŃ DOBRY :rofl2:

Witam, jak na mnie to dość późno :)

Siva, strasznie mi przykro.

Miałam przez pewien moment pomysł, żeby podjechać z koleżanką na rynek krakowski ale stwierdziłam, że nie będę się tam pchała, zwłaszcza, że po całym tygodniu pracy mam wreszcie czas żeby poleniuchować dłużej w łóżku - np do południa :)
Przyznam, że i mnie po wieściach od Sivej ogarnia co jakiś czas jakaś zła myśl, którą ciężko odgonić, ale powtarzam sobie, że trzeba myśleć pozytywnie i wierzyć, że będzie dobrze. Mam nadzieję, że na srodowym USG zobaczymy ślicznie bijące czterojamowe serduszko, pooglądamy wszystkie narządy, policzymy paluszki i zaglądniemy między nóżki. I mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ale nie ukrywam nerwy już są.

Życzę spokojnej, słonecznej niedzieli :)

Tak, sopranem. Jak mnie rozpoznałaś? :-)

Dostałam wiadomości z danymi do listy, niektóre nawet dwa razy. dzisiaj się tym zajmę. Buziaki!

Witam niedzielnie.

Siva - bardzo mi przykro, że Twój mały synek odszedł... ściskam wirtualnie i życzę odzyskania równowagi.
Tym bardziej zaskakujące, że tak po ciuchu maluszek pożegnał się, dobrze się czułaś, nie było krwawienia, to niepojęte dla mnie;(

Teraz każda z nas znów czuje niepokój i odlicza do wizyty i baczniej się obserwuje...
mam nadzieję, że za kilka dni i tygodni jak już wyraźnie będziemy czuć ruchy zrobi się spokojniej.

Ulisia - jak nie chce Ci się dłubać przy liście - przekieruj mi info, zrobię to:)
Występ robi wrażenie!!

czesc dziekuje Wam :):)
ja caly czas o Was pamietalam tylko wogole na forum mnei nei bylo
mam nadzieje ze u Sivej jednak w porzadku ja to do ostatniej chwili mialam nadzieje ze jednak nasza fasolka przetrwa i jest zdrowa ehh
a my juz za ok 2 tyg startujemy ze starankami mam nadzieje ze sie uda :) podobno po takim czyms jest latwiej i szybciej zaciazyc wiec po cichu mam ogramna nadzieje
no i oczywiscie w razie co bedziecie e-ciociami :D

pozdrawiam serdecznie i zycze Wam zdrowka i spokojnych miesiecy ciazowych!!!!

reklama
Do góry