reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ja wiernie zagladam, ale malo kto juz tu pisze...:(. A szkoda- tyle lat bylysmy razem, nasze dzieci razem rosly...Z pieluszek doszly juz do szkolnych tornistrow...Oto Amelka w ostatnim dniu szkoly przed feriami, przebrana za Julenisse Zobacz załącznik 789039
jejku jak one urosły! To już ponad 6 lat :)

a ja z racji zmiany nicku nie mam dostępu do prywatnego wątku :( na fb nie mam nikogo z BB. Czy Efa się jeszcze udziela? Lolisza Moriam Sarisa albo Nice-Girl?

jeśli mogę to poproszę o dostęp do prywatnego.

pozdrawiam Was wszystkie!

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Morela_87 (monimoni) ja Cię pamiętam i bardzo serdecznie gratuluję drugiej ciąży! Super!!!! Zdrowia dużo życzę. A Twoja Lenka już duża, faktycznie.
Porosły nam te dzieciaki, nie ma co...
Dziulka dzięki za informację, nic nie wiedziałam... Wzruszyłam się bardzo oglądając film o Natalce... Pamiętam dobrze Karolinę z BB... ech... Brak słów :-(
Happybeti też mi żal, że nie chcecie już ze mną pisać na BB. Z sentymentem wspominam dawne czasy.
Haha, musiałam sprawdzić co to Julenisse. Amelka cudna :-) Co ma w ręku?

Szczęśliwego nowego roku dziewczyny!

Morela_87 (monimoni) ja Cię pamiętam i bardzo serdecznie gratuluję drugiej ciąży! Super!!!! Zdrowia dużo życzę. A Twoja Lenka już duża, faktycznie.
Porosły nam te dzieciaki, nie ma co...
Dziulka dzięki za informację, nic nie wiedziałam... Wzruszyłam się bardzo oglądając film o Natalce... Pamiętam dobrze Karolinę z BB... ech... Brak słów :-(
Happybeti też mi żal, że nie chcecie już ze mną pisać na BB. Z sentymentem wspominam dawne czasy.
Haha, musiałam sprawdzić co to Julenisse. Amelka cudna :-) Co ma w ręku?

Szczęśliwego nowego roku dziewczyny!
Ja chętnie pobyłabym z Wami ale nie działa mi link do grupy zamkniętej. Nie wiem dlaczego ale wyskakuje błąd - może potrzebuje jakiegoś specjalnego zaproszenia. nie wiem.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Nat, lepiej nie pytaj, co ma w reku :rolleyes2::-D. W tym roku poszlismy na latwizne i kupilismy jej "gotowy" adventkalender, z telewizyjnego kanalu dla dzieci, Ramasjang, od jej ulubionego "Onkela Reje"
.
I to byl wlasnie prezent na ten dzien, ktorym byla tak zachwycona, ze nie chciala sie z nim rozstac i wziela do szkoly :eek:. Pierdzaca poduszka...:errr::rolleyes:. Heh...
(Onkel Reje spiewa, ze nie lubi sie kapac. Ze smierdzi i jest mu to obojetne...:errr:...Ot, dunski humor...:cool2:)
Amelka twierdzi, ze Onkel Reje naprawde smierdzi:szok:...Wie, co mowi...:-D:-p
Zdjęcie0127.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0127.jpg
    Zdjęcie0127.jpg
    673,4 KB · Wyświetleń: 526
Ostatnia edycja:
reklama
Morela oczywiście pamietam:))) super ze do nas zwitałas. gratuluje podjęcie decyzji i kolejnego maluszka:) Jesli chodzi o zamknięty to od dawna tez jest tam cisza...pewnie przez to ze po zmianach na BB cięzko jest znaleźć tą grupę.....tworza się kolejne i jest wielkie zamieszanie:(((
Dziulka ja śledzę stronę Natalki.....straszne jest to co ich spotkało. Jednak bardzo podziwiam ich za walkę i determinację.....jestem z nimi!!!!
Happy ale Amelka urosła łał:))
Nat ja tez często zaglądam czy któraś z Was cos naskrobała i smutno ze rzadko coś się pojawi.......

Szczęsliwego Nowego Roku kochane:))) Przed nami przełomowy Rok wkońcu nasze pociechy idą do szkoły :)) Te oczywiście które jeszcze nie poszły;)))
A z Nowym Rokiem także postanowienie aby częściej pisać co mnie na BB, może ktoś się dołączy?

pozdrawiam:))

Do góry