reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Bry....
Wszystkiego Najlepszego dla Patryka - Margerritty z okazji ukończenia 3 roku życia :-) :-) :-)

She
oj nie zazdroszczę, teraz sama z dwójką Maluchów, na pewno ciężko ale dasz radę !!!!!
Madziks cieszę się razem z Tobą :-)
U Nas nadal chorobowo...

reklama
hej

Ale tu pustki :-(

Wszystkiego naj dla Wszystkich solenizantów :-) :-) :-)

U nas strasznie zimno, 8 stopni i wieje masakrycznie. Chłopcy się bawią, obiadek się gotuje- ziemniaki, mięsko duszone, kalafior, fasolka szparagowa i mizeria będzie. Ja herbatke siorbię ;-) Dzisiaj moja teściowa ma imieniny ale robi imprezkę w sobotę. Nie wiem co jej kupić :dry:

Zapomniałam pogratulować Madziks :-) Super :-)

Wszystkiego Najlepszego dla Oliwii - Elwirki, Kamila - Basi i Wojtusia - Strip z okazji ukończenia 3 roku życia, dużo zdrowia i samych radosnych, pełnych uśmiechu dni.

reklama
Jutro mogę nie mieć za bardzo czasu więc dziś składam Najlepsze życzenia urodzinowe dla Miłosza i Frania z okazji ukończenia 3 lat, dużo zdrowia, radości i wyśmienitej zabawy !!!!

Do góry