reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA PRZEMUSIA, LEANE, GABRYSI, ARUSIA ORAZ NIE SPÓŹNIONE DLA IZABELKI :*** DUŻO ZDRÓWKA, UŚMIECHU I SAMYCH RADOSNYCH DNI!!! :-) :happy: :happy2: :-)

w imieniu mojej bardzo niegrzecznej zbuntowanej glizdy dziekuje za zayczenia. jest taka niedobra ze w pale sie nie miesci. nasilony bunt szopki co wieczor az krew mnie zalewa.

MADZIKS wielkie gratulacje z okazji przyszlego slubu!!!! chwal sie suknia:))) walnij jakies zdjecia na priva.

Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla Isi - Alicji, Łukasza-Małej_Mi oraz spóźnione ale szczere dla Krzysia-Czarodziejki z okazji ukończenia 3 latek, samych pogodnych, radosnych dni, dużo zdrowia i uśmiechu.

Madziks ogromne gratulacje !!!

Ostatnia edycja:
Spóżnione zyczenia dla 3 latków
Madzik gratuluje
A ja znowu nie zagladam dopadłam mnie depresja musze zmienic coś w sobie bo zostane sama szukałam błędów w innych ale wkońcu zrozumiałąm że to coś zemna nie tak jest.Naszczęście pomomo wszystkiego i ciągłych kłotni mój facet nie odsunoł się i chce mi pomóc.wstyd się przyznać zapisałam się do psychiatry

Elwirka to żaden wstyd, głowa do góry !!!
Najważniejsze to umieć przyznać się do błędu i szukać rozwiązania swoich problemów a nie chować głowę w piasek, siedzieć i czekać aż wszystko samo się "jakoś" rozwiąże.

Spóźnione ale szczere życzonka dla Łukaszka :*****

Wszystkiego dobrego dla Olusia :*****

Elwirka wstyd to jest kraść i za pieniądze d..y dawać. Mam nadzieje, ze lekarz Ci pomoże i będzie wszystko dobrze.

Mój mąż pojechał wczoraj do pracy do Francji. Chyba dopiero na Święta przyjadą (pojechał z bratem). Ehhh smutno :-(

reklama
Do góry