reklama
Wow!!!
Widzę, że same gratulacje mam do napisania :-).
Madziks, gratuluję serdecznie )) :***
Z okazji urodzinek, naszym trzylatkom
Przemkowi
Gabi
i Leane
wszystkiego najnajnaj, samych usmiechów na buziakach :***
Widzę, że same gratulacje mam do napisania :-).
Madziks, gratuluję serdecznie )) :***
Z okazji urodzinek, naszym trzylatkom
Przemkowi
Gabi
i Leane
wszystkiego najnajnaj, samych usmiechów na buziakach :***
madziks20
Szczęśliwa Mamusia:))
Szczere życzonka dla wszystkich dzieciaczków naszych kochanych mamuś profilowych ) Składam ja i moje dziewczynki):-):-):-)
w imieniu mojej bardzo niegrzecznej zbuntowanej glizdy dziekuje za zayczenia. jest taka niedobra ze w pale sie nie miesci. nasilony bunt szopki co wieczor az krew mnie zalewa.
MADZIKS wielkie gratulacje z okazji przyszlego slubu!!!! chwal sie suknia)) walnij jakies zdjecia na priva.
MADZIKS wielkie gratulacje z okazji przyszlego slubu!!!! chwal sie suknia)) walnij jakies zdjecia na priva.
Kania78
...
Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla Isi - Alicji, Łukasza-Małej_Mi oraz spóźnione ale szczere dla Krzysia-Czarodziejki z okazji ukończenia 3 latek, samych pogodnych, radosnych dni, dużo zdrowia i uśmiechu.
Madziks ogromne gratulacje !!!
Madziks ogromne gratulacje !!!
Ostatnia edycja:
ELWIRKA 25
Mamuśka
Spóżnione zyczenia dla 3 latków
Madzik gratuluje
A ja znowu nie zagladam dopadłam mnie depresja musze zmienic coś w sobie bo zostane sama szukałam błędów w innych ale wkońcu zrozumiałąm że to coś zemna nie tak jest.Naszczęście pomomo wszystkiego i ciągłych kłotni mój facet nie odsunoł się i chce mi pomóc.wstyd się przyznać zapisałam się do psychiatry
Madzik gratuluje
A ja znowu nie zagladam dopadłam mnie depresja musze zmienic coś w sobie bo zostane sama szukałam błędów w innych ale wkońcu zrozumiałąm że to coś zemna nie tak jest.Naszczęście pomomo wszystkiego i ciągłych kłotni mój facet nie odsunoł się i chce mi pomóc.wstyd się przyznać zapisałam się do psychiatry
She...
Zaangażowana w BB
Spóźnione ale szczere życzonka dla Łukaszka :*****
Wszystkiego dobrego dla Olusia :*****
Elwirka wstyd to jest kraść i za pieniądze d..y dawać. Mam nadzieje, ze lekarz Ci pomoże i będzie wszystko dobrze.
Mój mąż pojechał wczoraj do pracy do Francji. Chyba dopiero na Święta przyjadą (pojechał z bratem). Ehhh smutno :-(
Wszystkiego dobrego dla Olusia :*****
Elwirka wstyd to jest kraść i za pieniądze d..y dawać. Mam nadzieje, ze lekarz Ci pomoże i będzie wszystko dobrze.
Mój mąż pojechał wczoraj do pracy do Francji. Chyba dopiero na Święta przyjadą (pojechał z bratem). Ehhh smutno :-(
reklama
madziks20
Szczęśliwa Mamusia:))
hej kochane)
Bardzo dziękuje za gratulacje)
Tak to wszystko jakoś wyszło że dopiero teraz bierzemy ślub wiecznie coś nam przeszkadzało...ale teraz juz niedługo i będziemy małżeństwem)
Bardzo dziękuje za gratulacje)
Tak to wszystko jakoś wyszło że dopiero teraz bierzemy ślub wiecznie coś nam przeszkadzało...ale teraz juz niedługo i będziemy małżeństwem)