reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej dziewczyny.....
Ależ ja się dzisiaj wzięłam za robotę:))
Jakieś natchnienie dostałam chociaż to raczej nie natchnienie to ten piątek 13 chyba sobie musiałam zadnie na cały dzień znaleźć żeby tylko mi się nic nie przytrafiło....bo niestety mam do tego tendencje...a właściwie co tu obwijać w bawełnę mam po prostu pecha...ale opowiem Wam o tym potem....
Dzisiaj moja wiki spała do 10.30 że aż wow:shocked2::shocked2:
A potem zaczęłam sprzątać mieszkanko....i wio na zakupki....wymyśliłam sobie krupniczek i placki ziemniaczane....no to trochę pracy miałam....jak skończyłam to była 15 są jeszcze muszę usmażyć te placki ale mam trochę czasu mój będzie w domu o 19 bo dzisiaj pracuje 12 godz.....
i jeszcze muszę pranie powiesić....
ale dzień ku końcowi...więc już bliżej jak dalej....

A jak to jest z tym moim pechem???? Niektórzy się śmieją z piątku 13 ale niestety ja nie przesadzam:confused::confused::confused: i do tego jest to liczba 13 i jej pochodna 3:confused::confused:
ale jak wam opowiem to mi uwierzycie.....

a zaczęła się od tego że moja mam zaczęła chorować jak miałam 13 lat po czym umarła 13 stycznia w piątek o 3 nad ranem(2006).....leży na cmentarzu w 13 rzędzie na 3 miejscu..... mój tata dostaje w tym samy roku zawał 13 września....dwa lata później umiera brat mojej mamy tez 13 stycznia.....i jakos od tamtej pory ta- te liczby mnie prześladują....ale mam tez przewrotność z tymi liczbami ciąg dalszy mojej historii Paulinka miała termin narodzin na 13 października na szczęście urodziła się 14...uffff....ale za to Wiktoria miała się urodzić 14 lutego.....a urodziła się 3 ale niestety z komplikacjami...na szczęście wszystko dobrze się skończyło jak wam opowiadałam....
No a ten ROK o matko:baffled::baffled: wolę nie wspominać bo problemów mam więcej niż rok ma dni....że te problemy mogłabym sobie rozłożyć na 5 lat co najmniej....nie marze o niczym żeby tylko się skończył......
I to taka moja historia...kolejna....

MADZIKS mnie liczba 3 i 7 przynosza pozytywne rzeczy. urodzilam sie 3 wrzesnia, 3ci dzien tygodnia -sroda- jest dla nie zawsze fajny a 13 nie mam pechowych. a u ciebie rzeczywiscie jakies fatum! szok.

zrobilam wojne i to niedopatrzenie, przepraszaly mnie.

KANIA wycieranie 1 chusteczka kilka dzieci????????????? zakatrupilabym!! o jezuuuuu lepiej zeby to na mnie nie trafilo.....

dzis - co 2 tygodnie- dostajemy do uprania posciel dzieci . noi leane z klasa byli w bibliotece i dziecko moje wybralo sobie ksiazeczke :)))

Hej dziewczynk:)wlasnie zainstalowalam sobie nasze forum na telefonie:)ale faza:)tylko jeszcze grupy nie moge odnalesc.
A ja dziś kolejny dzień w pracy jestem zajechana.
Dziulka ja juz widzę co się tam działo :)

Madziks ja swoją pierwszą córę rodzilam właśnie 13 w piatek 2006 roku ale godzina już spoko bo 18.10 :-) i od tej por ten 13 piątek nie jest straszny

Witam sie:) siedzę sobie w pracy i testuje aplikacje w telefonie?ma ktoś jeszcze ?bo nie moge wejsc na grupy zamknięte :(
U nas leje beznadzieja i na dodatek Błażej zaczyna kaszleć :(

hej Dziewczyny
Ja znowu dzisiaj się odzywam dopiero teraz....wstałyśmy o 9.00 o 10.00 poszłam z sąsiadką na zakupy wróciłam o 12.00 no i postanowiłam dzisiaj przebić Wiktorii uszka...jak postanowiłam tak zrobiłam i teraz ma śliczne różowe kolczyki....a jaka była dzielna popłakała może z minutkę:-):-):-)
Paulince przebijałam jak miała roczek i więcej krzyku narobiła...ale już maja obydwie kolczyki...Paulince kupiliśmy złote kolczyki w serduszka takie już na stałe:)
Mój Łukasz dzisiaj też o 19 będzie w domu ale dzisiaj mam obiad to już mam wolne....

DSCN0660.jpgDSCN0655.jpg
a oto kolczyki mojej Wiki:))

Załączniki

• DSCN0660.jpg
    DSCN0660.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCN0655.jpg
    DSCN0655.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 33
reklama
witam sie:)

kurde caly czas mam stracha przebi uszka leane zeby w szkole jej ktos nie wyrwal przy zabawie kolczyka z uchem albo cos....

kolczyki ma zlote od chrzesnej z urodzin z cyrkoniami malusimi bialo-fioletowe.

KASIS napisalam na zamknietym dziewczynom co i jak nie martw sie, wybacza:)))

a u nas dzisiaj duszno ze szok. pojechalismy do parku, moj na butach, leane hulajnoga a ja rolki:)))) jaka mloda dumna ze mamusia na rolkach popindala:) a teraz lejeeeeee.....

Do góry