reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Madziks coś faktycznie pamiętam:)))
Dziulka rozwala mnie Lean jak czytam o niej:)cała mamusia:)

zaraz lecę po młodego do przedszkola i jestem ciekawa co dziś będzie:)

reklama
Elwirka na pewno przyjdzie na Oliwię czas odnoście sikania na nocnik. To może na nakładkę spróbuj? Ja uczyłam moją sikać razem z nią chodziłam do wc i siadałam na wc a ją na nocnik, gadałyśmy i ...i z czasem się udało. .
.

to u nas bylo siku i kupa w majty dokad...nie zlikwidowalam nocnika calkiem!!!!!!!!!!! ona chce na kibel i juz!!!!!!!!!! nakladka i schodek i jedzie z koksem! wez ja do kibelka pokaz ze robisz siku , nasza tak wlasnie polubila toalete, bo tak: pieluchy bee, nocnik bee kibel bee to gdzie tu sie zalatwiac??:p

Tak robiła i nic z tego zreszta ona ccały czas praktycznie zamna chodzi nawet do toalety wiec cały czas jej tłumacze ale ona jest uparta gorzej niż osioł

Elwirka- ano, jak na foum ;-)- raz tłumy i kilka stron, raz kilka dni cisza. Był czas przywyknąc, nie ?;-)
itd.
No fat ,ale chyba nigdy nie nadawałam się na forum nioe jestem rozmowna

Kasis eh moje dziecko tak samo robi.
Kania zdrówka dla dziewczynek

kurcze a ja chciałam wyjść na zakupy a tu pada a nie mam parasolki dla siebie i dla Pauliny....i jeszcze do tego kopią mi pod oknami jakaś wielka kopara mi tu macha i dół kopie a Wiktoria panikara się boi ech ....co za dzień....

Za to mój labradorek Arni ma największa frajdę z tej koparki jak tylko zobaczył jak kopie to normalnie już się rwał do okna by tylko się przywitać z panami którzy tu kopią i dał im do zrozumienia że też by pokopał z nimi:)) hehe aż mu musiałam okno otworzyć żeby sie przywitał z każdym( mieszkam na parterze)

Mdziks bo labki to takie kochane psiaki i w dodatku mają adhd:)
Ja uciekam na chwilę bo idę na zebranko, ciekawe co ciekawego powiedzą:)

kasis nic się nie stało ;-)
powodzenia na zeebraniu

pisanie mi się po części naprawiło :-) tzn mam to całe pole nad okienkiem do pisanie ale nie które funkcje musze dopiero najechać na okienko żeby zobaczyc co to bo okienko jest ale puste ;-) no i buźki moge robic i odstępy hehe ale jakos z opóźnionym tempie piszę , tak jakby w zwolnionym ;)

my na 18.15 mamy wizyte u Alana lekarki w krakowie
na obiad barszcz czerwony z uszkami a na drugie ziemniaki, jajo sadzone i duszona marchewka
pogoda u nas okropna

reklama
madziks mój mąż też wcześniej dzisiaj wrócił :-)no żesz kurcze i znow mi się pokićkało z pisaniem a nic nie naciskałam :(

Do góry