reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
Elwirka na pewno przyjdzie na Oliwię czas odnoście sikania na nocnik. To może na nakładkę spróbuj? Ja uczyłam moją sikać razem z nią chodziłam do wc i siadałam na wc a ją na nocnik, gadałyśmy i ...i z czasem się udało. .
.
to u nas bylo siku i kupa w majty dokad...nie zlikwidowalam nocnika calkiem!!!!!!!!!!! ona chce na kibel i juz!!!!!!!!!! nakladka i schodek i jedzie z koksem! wez ja do kibelka pokaz ze robisz siku , nasza tak wlasnie polubila toalete, bo tak: pieluchy bee, nocnik bee kibel bee to gdzie tu sie zalatwiac??
Tak robiła i nic z tego zreszta ona ccały czas praktycznie zamna chodzi nawet do toalety wiec cały czas jej tłumacze ale ona jest uparta gorzej niż osioł
No fat ,ale chyba nigdy nie nadawałam się na forum nioe jestem rozmownaElwirka- ano, jak na foum ;-)- raz tłumy i kilka stron, raz kilka dni cisza. Był czas przywyknąc, nie ?;-)
itd.
Kasis eh moje dziecko tak samo robi.
Kania zdrówka dla dziewczynek
madziks20
Szczęśliwa Mamusia:))
kurcze a ja chciałam wyjść na zakupy a tu pada a nie mam parasolki dla siebie i dla Pauliny....i jeszcze do tego kopią mi pod oknami jakaś wielka kopara mi tu macha i dół kopie a Wiktoria panikara się boi ech ....co za dzień....
madziks20
Za to mój labradorek Arni ma największa frajdę z tej koparki jak tylko zobaczył jak kopie to normalnie już się rwał do okna by tylko się przywitać z panami którzy tu kopią i dał im do zrozumienia że też by pokopał z nimi) hehe aż mu musiałam okno otworzyć żeby sie przywitał z każdym( mieszkam na parterze)
She...
Zaangażowana w BB
kasis nic się nie stało ;-)
powodzenia na zeebraniu
pisanie mi się po części naprawiło :-) tzn mam to całe pole nad okienkiem do pisanie ale nie które funkcje musze dopiero najechać na okienko żeby zobaczyc co to bo okienko jest ale puste ;-) no i buźki moge robic i odstępy hehe ale jakos z opóźnionym tempie piszę , tak jakby w zwolnionym
my na 18.15 mamy wizyte u Alana lekarki w krakowie
na obiad barszcz czerwony z uszkami a na drugie ziemniaki, jajo sadzone i duszona marchewka
pogoda u nas okropna
powodzenia na zeebraniu
pisanie mi się po części naprawiło :-) tzn mam to całe pole nad okienkiem do pisanie ale nie które funkcje musze dopiero najechać na okienko żeby zobaczyc co to bo okienko jest ale puste ;-) no i buźki moge robic i odstępy hehe ale jakos z opóźnionym tempie piszę , tak jakby w zwolnionym
my na 18.15 mamy wizyte u Alana lekarki w krakowie
na obiad barszcz czerwony z uszkami a na drugie ziemniaki, jajo sadzone i duszona marchewka
pogoda u nas okropna
madziks20
ooo mój mężuś już wraca z pracy a jednak będzie wcześniej a miał być po 17...
kasis daj znać co tam na zebraniu ciekawego
kasis daj znać co tam na zebraniu ciekawego
reklama