reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam sie wieczornie:) wlasnei sie nastrajam na wolny weekend i jutrzejsza zumbe :)))))))))))))))))))))) jestem po 10h pracy, pije martini, obzeram sie czekolada -jutro to wyskacze:) no i nie mam weny:))

Leane dzisiaj same buzie :)))))))))))

reklama
hejka

Ja widziałam naszą Emilkę wczoraj i Franka i mają się świetnie.

Kania- ja miałam mieć Olkę na 10 marca i wylazła dopiero 24 ale to pierwsze, więc nie życzę tobie czekania i na bank wyjdzie szybciej, może jeszcze w lutym. A co do kolek współczuję, ja już mam a jeszcze mam troszkę do końca.

U nas jakaś chyba biegunka, Arek ma i Olka, latam z mopem i wiadrem za nimi.

o w morde ile tu postow od wczoraj!!!! mozna sie chlastac....

dzisiaj wone z pracy. pojechalam na staz zumby i tancow latyno. jejjjuuuuuu ale power!!!!!!!!!!!!!! wyszalalam sie na maksa!!!!!
potem poszlam do restauracji z malzem na taaaakie pycha zarcie ze mmmmmmmmmmmm. potem bylismy w butiku mojej druzyny pilkarskiej i kupilam sobie wisior z logo ekipy i bransolete a malz kupil mi szalik zp oalrka z logo tez:)))

potem jak wrocilismy do domu to z Leane na spacer. ubieramy sie ta nakalda se buty,, rzepki jej sie przekrecily a ona sama do siebie " Leane, zniszczysz sobie buciki!! to niemozliwe zeby tak robic!!! naloz i zapnij buciki jak trzeba a nie bedziesz tu robic kaszany" :)) z moim zesmy plakali zesmiechu:))))))))) no a na placu zabaw moja znalazla se koleg starszego i w noge z nim jechala rowno:)

Dawidowe moja jak ostatnio popuściła na fotel to przeżywała 2 dni ;-) Rzadko wpadki nam się zdarzają ale czasami są. Odpoczęłaś?
Kroma mam nadzieję że nie będę tyle czekała, choć wiesz zawsze bym się mogła załapać na dłuższy macierzyński a tu klops...Super, że u Emilii wszystko dobrze, szkoda tylko że na BB przestała pisać :-( A jak biegunka dzieciaczkom przeszła?
Agusinka może 3 niunia będzie co? ;-)
Dziulka czyli zakupy i kolacyjka udana, ma się rozumieć?

W domu pustoooo i cichoooo, normalnie jak nie u siebie.

Ostatnia edycja:
Kaniu nie nie nie tyle mi starczy przy 2 czasem czlowiek niema w co rece wsadzic a i koszty wieksze. zbytnio pisac nie moge bo mi dziecie przeszkadza ale sie zdarze pochwalic uwedzilismy pyszna szyneczke i boczus .

Kania no większość z nas przestała pisać. Mało czasu mamy, więcej dzieci, więcej obowiązków. A mój Arek ma biegunkę i wymiotował. Chyba jutro czeka mnie wizyta u lekarza. Powodzenia na porodówce, trzymam kciuki.

witam wieczornie:)

JOLI wyslalam ci zaproszenie do naszej zamknietej bandy:)))

u nas - rano o 8h wstalam i siooo na basen:)) 30 razy krowe przeplynelam. po basenie galy mnie szczypaly jak cholera. no i po powrocie obiad i potem i mloda i ja na sieste. pospalam od 14h do 16.30:))))))))) potem zajelam sie papierami itp. na dwor nei szlismy bo nam sie nei chcialo dzisiaj.

teraz pije heinekena i slucham sobie muzyki z zumby -uwielbiam te hiszpanskie rytmy i nie tylko:)))))))))) nasz psorek nam rzucil liste pisoenek na fb to teraz sobie slucham:))))

a dzis wieczorem robie w kuchni obiad na jutro i pojutrze dla malza ( ja sie dietuje od jutra na maksa!!!) nagle wpada Leane i haslo " mamusia ja chce jajo i kielbaski" i siada na fotelik o 18.30 i siedzi. i mowie ze za godzinke bedziemy jesc. a ona " a tatusiowi robisz miesko !!!" hahaha myslalam ze padne:)))))))))))))

Kroma z tego co widzę, więcej piszą Mamuśki, tu na ogólnym które mają więcej niż jedno dziecko ;-)
Jak dziś Arek? Ola też ma biegunkę? Teraz jakiś wirus panuje, gorączka, biegunka wymioty.
Dziulka moja też już sobie wybiera co chce na kolację, choć ostatnio to tylko mleko... samo mleko, wczoraj mnie zaskoczyła i mówi - "mamo dziś parówki chcę na kolację, mleka nie, mleko rano, parówkę bułkę i herbatkę".
Agusinka no jakby była 3 córa to ekonomicznie całkiem nieźle, generalnie po dziewczynkach wszystko masz :-)
Ehhh boczuś, uwielbiam boczek :-)

Stwierdziłam że w tym tyg jeszcze mąż będzie woził Oliwię do żłobka, bym do końca tygodnia w dwupaku wytrzymała a potem niech się dzieje co chce :-)

Witam po weekendzie:-)
Ja dziś siedzę dalej z małym w domku bo dostaliśmy biegunkę:baffled: A do tego mnie boli gardło i zatoki:dry:
Muszę się wybrać do lekarza ale nawet sił nie mam.

A tak poza tym to nawet ok.Wzięliśmy nowy internet bo tamten coś szwankował sam się rozłączał i w ogóle jakoś kiepski zasięg był odkąd tutaj się przeprowadziliśmy.Teraz mamy na próbę nawy i jak na razie spisuje się ok.

Kaniu to trzymam kciuki aby do końca tygodnia wytrzymał dzidziuś w brzuszku;-)

reklama
Hej Mamuśki:tak::-)
Melduje sie tylko że żyje (ale ledwo,gdyż od kilku dni męczy mnie angina i zatoki-a w parze z tym cholerny ból głowy który nie daje mi normalnie funkcjonować,a nawet przyprawia o mdłości:dry:).Mam już dość tych chorób-kiedyś w ogóle nie chorowałam a w ostatnim czasie to już 2-gi raz (więc jak na mnie to naprawdę dużo).Dobrze że przynajmniej Miłosz nie złapał ode mnie choróbska i trzyma się w zdrowiu dzielnie:tak::-)Poza tym (muszę się pochwalić-a co!!!) już niebawem dotrzę do mnie śliczna narzuta od Sariski-widziałam ją tylko na zdjęciu ale jest tak zajebista że nie mogę się doczekać aż będzie już w Miłosza pokoju:-DCo jeszcze-codziennie myślę o Tobie Kaniu-i trzymam kciuki by poród z Gabrysią należał do ekspresowych i byś już tak bardzo się nie stresowała bo dobrze będzie (musi być!!!!):tak::-)Kroma jak tam dzieciaki dzisiaj-już ok??a tak poza tym to może pochwaliłabyś się brzuszkiem i imieniem jakie wybraliście dla synka???!!!aaa i zapomniałabym-Baśka wszystkiego najlepszego z okazji Ślubu,no i oczywiście zdrówka dla Ciebie i Kamilka:tak::-)

No i już muszę uciekać,bo Miłosz wzywa....Buziaki dla każdej z Was!!!!!:-p:-p

Do góry