reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Moje dziecko wlasnie wstalo katar nie daje mu spac zabralam go do salonu lezy z tatusiem pod kocem czeka mnie piekna noc jak nic nienawidze kataru!!!!:no:
Pozostalo mi isc spac do tego jajka mnie bola jak my ta noc przetrwamy to ja niewiem:-(

reklama
WIOLI moze odkurz mu nosek frida?? Leane ma katar juz tydzien ale coraz mniej tego leci i co wieczor po jedzeniu jej odkurzamy i spi sobie normalnie:) wspolczuje dolegliwosci " jajkowych"...

a ja mialam symptom na @ i klapa... dzis nei przyszla.... ciaza niemozliwa w kazdym razie:)moze jutro @ dotrze....

Dzien doberek:-)
Noc zostawie bez komentarza :crazy: bartek mowi ze cos go gardlo boli czy te chorobska musza atakowac masowo?
:wściekła/y:
Dziulus bez fridy to ja sie nie rozstaje:tak:

DZIULKA spóźnione STO LAT dla Leane!

images

a dla Was WIOLI zdrówka i mam nadzieję, że Ciebie nic nie dopadnie, skoro Twoim mężczyźni coś niedomagają :eek::confused2:

ja właśnie próbuję się dobudzić, ale jakoś średnio mi to idzie niestety (siekiera zwana kawą wypita). Niby poszłam spać wcześnie, bo zaraz po 21 ale przez to, że w nocy non-stop lało i tak praktycznie nie spałam :crazy:

Moje dziecko wlasnie wstalo katar nie daje mu spac zabralam go do salonu lezy z tatusiem pod kocem czeka mnie piekna noc jak nic nienawidze kataru!!!!:no:
Pozostalo mi isc spac do tego jajka mnie bola jak my ta noc przetrwamy to ja niewiem:-(

Mozna powiedziec ,ze mialam identyko...Tomkowi katar przeszedl to Tymek zalapal...:confused2: cala noc spal z nami ,nad ranem obaj marudzili ale w koncu posneli i pospalismy do 9.30..
Mam dzis ambitny plan ,zeby zrobic golabki dla Tomka seniora bo bardzo lubi,kapusta juz sie gotuje,ciekawe czy chlopaki pozwola :sorry:

SHEENEY i u Ciebie też się choróbsko przeniosło? :confused2: zdrówka i Wam w takim razie życzę!

P.S. w związku z tym, że mój rudy zrobił się ZA RUDY właśnie mam farbę na włosach :cool: jak mi wypadną to będzie kaplicha.... trzymajcie kciuki, żeby efekt był co najmniej zadowalający i pozwalający na wyjście na ulicę :laugh2:

Wrocilam ze szkoly przy okazji dowiedzialam sie ze oanuje wirus kupowo wymiotowy :wściekła/y:jeden chlopiec dostal ataku przed sama szkola gora dol dobrze ze mama jego nie zdarzyla pojsc do domu!faszeruje dzieci imulina moze to nas uchroni:sorry:

Makuc ja poza jajkami czuje sie dobrze jak ja juz zachoruje to kaplica totalna:-D
Ty przez deszcz nie mozesz spac?to w uk chodzilabys na rzesach bo tu ciagle pada dzus zreszta tez!

Sheeney zdrowka dla tymka jak nie jeden to drugi i wez tu chcuej wiecej dzieci:-D

reklama
Do góry