reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

ej tam Natolin- ja nie piszę, że wszystkich lubię tylko nie oceniam póki dobrze nie poznam, a poza tym ja nie siedzę tak długo na bb żeby każdego dobrze poznać, ciągle mi się laski mylą i mam jakieś wpadki, że kogoś pomylę. A ja się zaraz obrażę za lincz, bo ja nikogo nie linczuję, a może fakt. że każdą na swój sposób lubię, już taka jestem że lubię ludzi i mało kto u mnie ma pod kreską. Każdą lubię, na swój sposób, bo staram się poznać kogoś bardzo dobrze zanim go ocenie dokładnie. Może to wada że jestem taka powierzchniowa i nie lubię nie lubić ludzi.

A oto moje łobuzy. Zobacz załącznik 439872 zjeżdżalnie sobie urządziły

Emilia- witaj, dawno ciebie nie było

reklama
Kania jesteś niesprawiedliwa i teraz obrażasz mnie, ale oczywiście mnie można, bo śmiałam wyrazić swoje zdanie na temat sarisy.
Przepraszam, czym Cię obraziłam tym razem ???
Skoro sobie cenisz szczerość to po co piszesz, że Cię czymś obraziłam, bo szczerze mówiąc nie napisałam nic obraźliwego w stosunku do Ciebie. I kończę ten temat, bo moje nerwy też są na granicy wytrzymałości...
Emiliab :*** cieszę się, że jesteś :-)
Kroma domowa zjeżdżalnia jak najbardziej jest potrzebna.

Ostatnia edycja:
KROMA dawaju zdjęcie :-)
BIEDRONKO PSTRA gdzie byłaś jak Cię nie było? :shocked2::-p i czemu zniknęłaś? A jeżeli dzięki KANII jesteś znowu to dla niej big buzi się należy :*

acha i żeby nie bylo, że nie widzę co się dzieje: nie mam już sił komentować personalnych przytyków. NAT chciała to załatwić "po ludzku", napisała SARISIE priva i to było w porządku, bo oszczędziła tym samym nam wszystkim kolejnej nieprzyjemnej akcji. SARISA oczywiście nie wytrzymała i musiała na ogólnym wyjechać o sprawach które były przeznaczone TYLKO DO JEJ WIADOMOŚCI zachowując sie tym samym nie fair,co wg. mnie jest i tak za mało powiedziane i gdyby nie aluzje SARISY nie byłoby tego wszystkiego i to zdecydowanie potępiam. Niedawno pisałysmy, że sprawy personalne załatwiamy przez prv bo tak jest lepiej dal dobra ogółu i co?
brak mi i słów i sił na komentarze.

oo i są zdjęcia KRAOMY szkrabików! bombowe :-D
E-LONA a wiesz, że mi się jakoś tak w głowie zakodowało, że Ty to raczej bardziej wymagająca jesteś niz mniej, jeżeli o nauczanie chodzi. A ja bardzo lubie takie osoby, więc wiesz ;-)

Makuc i Emilia dobrze to ujęłyście. Ja już kończę temat co do Nat i sarisy, a faktycznie nie zauważyłam, ze gdyby Sarisa nasza nie pękła i nie podsunęła nam pod nos tego, że ktoś jej napisała Priva to może nie było by całej sprawy, ale w sumie to nie ona powiedziała kto. No cóż wina leży po obu stronach i niech laski sobie to wyjaśnią ja na siłę ich nie wpakuję do jednego łóżka, przecież nie muszą się lubić.

Ja spadam iść obiad robić bo dzieci zaniedbuję

Kroma ale super zjeżdżalnia. Zobacz ile zaoszczędziłaś, bo nie musisz plastikowej kupować. :-)
Makuc e tam wydawało Ci się tylko. Ja tam same 6 stawiam. :rofl2:
Kahaaa a Tobie to kopas w pupas się należy.
Moriam a Ty gdzie?

reklama
haha E-LONA dobra, dobra :-)
KROMA mój obiad się rozmraża własnie a Alicja spi :laugh2: co dobrego masz zamiar ugotować?

Do góry