reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam z rana. U mnie godzinę temu było -20. Ciekawe ile w nocy było. Patrzę na prognozę i na razie jeszcze jutro ponad -20st zapowiadają, a później już cieplej trochę. Dzisiaj sama siedzę do wieczora, bo mąż wybył na targi do Warszawy. Ciekawe jak tam pociagi, czy bardzo opóźnione.
Mała_mi, Doris przykro mi z powodu problemów samochodowych.
Ragna a Ty mi głupot tu nie pisz tylko zmień swoje nastawienie, bo tu nikt nie pisał, że nadal nowa jesteś, itp.
Wioli zdrówka dla dzieciaków. A na pewno to 5, a nie 4? Bo to bardzo dziwne, że tak szybko 5.
Dziulka powodzenia dzisiaj.

A gdzie Kahaaa, Eliza?????????

reklama
Witam się z jednego z "najcieplejszych"miejsc w Polsce:no:. Teraz na termometrze-10. Kuba poszedł do szkoły tylko dlatego,że będą robić zdjęcia grupowe. Jutro też go zostawiam,bo nie mam sumienia go wysyłać do szkoły o 7.30:no:. A ponieważ jest koniec semestru,a on i tak jest do przodu z programem,więc dużo nie straci.

ragna nawet mi nie gadaj(pisz)takich bzdur:no:. Ja też czekam na cię,chociaż może tego nie piszę... Więc bierz się w garść i pisz:-)
wioli myślę,że to mogą być 4,bo 3 są później:tak:Zdróweczka dla dzieci
mała_mi współczuję nieprzyjemnego początku dnia dla was
doris do mmnie też wyślij PIT;-),bo czekam,a chciałabym się rozliczyć,coby kaskę szybciej dostać:-)
e-lona oby pociągi nie były bardzo opóźnione...A jak Daniel? Lepiej się czuje?

Dzisiaj znowu nie wychodzę z domu:no:. Chyba,że małż przyjedzie(bo jeszcze z Bydzi nie wrócił),to do biedronki na zakupy skoczę.

I też sie pytam,gdzie eliza i kahaa?

Dziewczyny na bank 5 ten ząb jest naprawdę daleko z tylu i niemoze być to czwórka sprawdzalam ze sto razy bo aż uwierzyć niemoglam

bryy! brrrrrrryyyy ...ale ziab!:)
Ale i tak wole taka pogode, niz pluche, roztapiajacy sie snieg przy wyzszych temperaturach. Chociaz slonko jest:))
dziulka- truskawki zima??:) mniam..chociaz jesli to takie hiszpanskie dmuchane to niewiele smakiem prawdziwe truskaweczki przypominaja:( a za rozprawe trzymam kciuki! oby kasiury tyle przyznali, by na nowa fure starczylo!
dorisku- ty pity rozliczas? a mozesz powiedziec czy lepiej mi sie z malzem razem rozliczac czy osobno? Czy to wszystko zalezy od zarobkow i formy zatrudnienia? hyba bede musiala sie do ksiegowej przejechac
wioli- moga byc 5:tak:ja juz dawno stwierdzilam , ze w tym temacie to wolna amerykanka:0 ksiazki jedno, a zycie drugie mowi:)
nat- a u Piotrusia ktore zabki ida?
ragna- przestan! czasem wydaje mi sie ,ze wy -"nowe" jestecie bardziej wdrozone niz ja "stara" , nie pitol wiec, bo widzisz jaki odzew jest:))a ze czasem weny brak.. kazda tak ma:))

i co tu tak pusto? mroz wam kabelki internetowe pozamrazal:)))??

u nas juz druga noc z rzedu pobudka ok 4 i wtedy biore Maure do nas do lozka, bo nie chce mi sie siedziec pod jej lozeczkiem i czekac az zasnie. A jak wychodze -to ryk! Mam nadzieje, ze jej to samo minie, bo nie chce, zeby sie przyzwyzajala do spania z nami. Taka bylam dumna, ze od 4 m-ca z. ladnie sama w lozeczku spala...

aaa.. i pochwale sie, ze sukienke na wesele kupilam. Tak mi sie podobala, ae troche przyduza kupilam i teraz krawcowa musze znalesc dobra, co mi pomoze ja dopasowac:))a sprawa nielatwa, bo sukienka cala z drobniusienkich cekinkow:)

Moriam to Ci zazdroszczę, ja tam wolę pluchę niż to co teraz :-(
Pudziankowi idą dolne trójki, prawie się przebiły w zasadzie już, ale chyba musi go boleć :-(

natolinko oby Piotrusiowy trójeczki szybko się przebiły:*.
moriam pochwal się sukienką na modowym:tak:. Powodzenia w szukaniu krawcowej:-)

U nas idzie druga górna trójka, dolnych jeszcze nie widzę.
Właśnie zalałam sobie zupkę chińską,bo nic nie jest w stanie mnie rozgrzać:no:

reklama
aaa wlasnie nat- jak telefon???
bo ja dzis swoj utopilam w..kibelku:) dobrze, ze w czystym:)
dzialal po kapieli, ale wylaczylam do wysuszenia i odkazenia i teraz nie dziala:((

Do góry