reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Nat do tej pory koleżanka była na L4 i był zmieniony plan i w pn miałam wolne, a teraz jak wraca to plan stary też powraca i pn już wolnych nie będę miała. Napisałam do tej koleżanki smsa czy wraca, bo inaczej informacji nie dostanę raczej, albo dostanę w ostatniej chwili, bo dyr taka rozlazła.
A info o feriach w poprzednim poscie.

reklama
Nat może do ciepłych krajów tylko zrzutę trzeba jakąś zrobić?

A dziś się dowiedziałam, że za 1,5 roku w końcu coś większego niedaleko otworzą i ma to być tesco extra. Już się cieszę, bo lubię ubrania z tesco właśnie.

Lecę prasować i może trochę rzeczy przygotować do spakowania, bo jutro lub pojutrze do Ustronia znów jedziemy. Mam nadzieję, że forum znów się wkrótce rozrusza.
Dobranoc!

Hej kochane melduje się że jestem.Internetu przez dwa dni nie miałam,wogóle to cały blok nie miał i dziś dopiero gościu był i zrobił.Teściowa nas dziś nawiedziła z czekoladkami:angry::wściekła/y: dla małej,juz bym wolała chrupki zwykłe żeby przywiozła bo przez nią mi dupa jeszcze bardziej urośnie.Wybaczcie ale nie nadrobię co naskrobałyście.

renata i to jak się odzwyczaić ja po jednym piwie teraz mam zgon a kiedyś to się piłooooo

reklama
Ikaa no po prostu cudnie z tą czekoladą... :no:
E-lona i co poszłaś oglądać? Ja z chęcią do ciepłych krajów..
Renata no fakt - żeby lubić zimowe wyjazdy to trzeba jeździć na nartach, a ja się ich boję.
Ragna o tej godzinie jeszcze prasowanie? wow!

Ja się wykąpałam i chyba idę spać. Z mokrą głową.
Aha, chyba Wam się nie pochwaliłam, że chrzestny Piotrusia przyszedł do nas wczoraj z wizytą świąteczną :-) i przyniósł... konika na biegunach :-) zawsze o nim marzyłam ;-)

Do góry